Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Marcel Mauri encapçalarà divendres la presentació d’Òmnium Selva Marítima, que aplega Blanes, Lloret i Tossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/15/2019 04:06:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOMarcel Mauri encapçalarà divendres la presentació d’Òmnium Selva Marítima, que aplega Blanes, Lloret i Tossa

El vicepresident d’Òmnium parlarà sobre les línies d’actuació de l’entitat per afrontar el judici del seu president, Jordi Cuixart, i durant l’acte hi haurà actuacions de l’Esbart Ruyra de Blanes

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, participarà el proper divendres 18 de gener en l’acte de presentació de la gestora d’Òmnium Selva Marítima per donar suport al grup promotor. Durant l’acte es donaran a conèixer les persones que formen part del grup promotor i s’explicaran les raons que han motivat la posada en marxa del grup de treball a la Selva Marítima.


Marcel Mauri, vicepresident Òmnium Cultural
En un àmbit més lúdic i cultural, també està prevista l’actuació de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes, que oferirà diversos balls. La segona part de la presentació quedarà centrada en una xerrada a càrrec de Marcel Mauri, qui explicarà les línies de treball de l’entitat durant els propers mesos per afrontar el judici del seu president, Jordi Cuixart, empresonat des de l’octubre de 2017.


Actuació Esbart Joaquim Ruyra
Fotografia: Antònia Borràs
L’acte de presentació d’Òmnium Cultural Selva Marítima tindrà lloc el divendres 18 de gener a partir de les 8 del vespre al Teatre de Lloret de Mar. S’encarregarà de fer de mestressa de cerimònies la periodista blanenca Fina Brunet.Data de realització: 01/15/2019 | Data de la darrera actualització: 01/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300