Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles enceta diumenge nova temporada al Teatre de Blanes amb ‘Potadecabra’, del mag Fèlix Brunet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/15/2019 09:14:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles enceta diumenge nova temporada al Teatre de Blanes amb ‘Potadecabra’, del mag Fèlix Brunet

Durant els tres primeres mesos de l’any s’han programat cinc espectacles de música, titelles i dramatúrgia: ‘Safari!’, ‘El llop i les 7 cabretes’, ‘Corre Trufa’ i ‘A la recerca del drac màgic’

L’Agrupació Rialles Blanes encetarà diumenge vinent, 20 de gener, nou any i nova temporada amb ‘Pota de Cabra, a càrrec del mag Fèlix Brunet. Es traca d’un espectacle de màgia visual, participatiu i, sobretot, divertit i ple de sorpreses per garantir que el públic de totes les edats pugui passar una estona més que entretinguda.


'Potadecabra', amb el mag Fèlix Brunet, diumenge 20 de gener al Teatre de Balnes
Amb 20 anys d’experiència professional, que l’ha dut a actuar en 9 països, Fèlix Brunet ha estat reconegut en nombroses ocasions amb premis internacionals de màgia. Domina diverses tècniques, però en el cas de la funció que el durà al Teatre de Blanes aquest proper diumenge, ‘Potadecabra’ farà que petits i grans descobreixin la màgia que tenen molts objectes normals i corrents que podem veure pertot arreu.

Bosses de patates, caramels, ampolles de plàstic, mocadors, una màquina de boles de xiclet, retalladors de colors, llibres de pintar, mitjons de colors.... tot això i més esdevé en màgic en mans de Fèlix Brunet. El veterà il·lusionista no deixa a l’atzar cap ni un detall, de manera que el seu mateix vestuari està estudiant per crear una sensació divertida i propera per a la canalla, a qui delectarà amb jocs molt visuals, participatius i presentats de manera molt original.


L’espectacle ‘Potadecabra’ del mag Fèlix Brunet tindrà lloc al Teatre de Blanes diumenge vinent, 20 de gener, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. La venda anticipada es fa a la mateixa taquilla teatral divendres vinent, 18 de gener, de 2/4 de 6 a 7 de la tarda, el mateix diumenge a partir de 2/4 de 5 de la tarda, i online a través de l’enllaç: https://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/potadecabra-magia/981/3/1033/

Rialles Blanes ha programat cinc espectacles durant el primer trimestre

Al llarg dels tres primers mesos del 2019 l’Agrupació Rialles Blanes ha programat un total de cinc espectacles que inclouen música, titelles i dramatúrgia. Després que diumenge vinent s’hagi encetat nova temporada amb el mag Fèlix Brunet, la següent representació s’emplaça pel 3 de febrer amb ‘Safari!’, a càrrec de ‘La Baldufa Teatre’. Narra la història de dos intrèpids investigadors, en Pinyot i en Carbassot, que estan sobre la pista de la misteriosa desaparició del lleó.


'Safari', amb La Baldufa, el 3 de febrer al Teatre de Blanes
La tercera representació de Rialles Blanes tindrà lloc el 17 de febrer, quan ‘Xip Xap’ presenta ‘El Llop i les 7 cabretes’, un espectacle de titelles que narra la història d’una mare que vivia sola amb les seves filles cabretes. Les dues darreres funcions es faran al març. El dia 17 el grup ‘Pentina el Gat’ presentarà ‘Corre Trufa’, amb música, titelles i actors; i el 31 de març la companyia ‘El que em queda de teatre’ oferirà la funció de teatre ‘A la recerca del drac màgic’.


'El llop i les 7 cabretes', amb la cia Xip Xap, el 17 de febrer al Teatre de Blanes
Els espectacles de Rialles costen 7 € cada entrada, tot i que hi ha paquets especials que, pel preu de 25 €, s’hi inclouen els cinc espectacles de la temporada. Més informació: www.teatredelacostabravasud.cat, www.rialles.cat, o bé enviant un correu a blanes@rialles-catalunya.cat.


'Corre trufa', amb la cia Pentina el gat, el 17 de març al Teatre de BlanesData de realització: 01/15/2019 | Data de la darrera actualització: 01/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300