Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una jove de Blanes s’està formant en pràctiques al prestigiós restaurant Celler de Can Roca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/22/2019 06:58:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXUna jove de Blanes s’està formant en pràctiques al prestigiós restaurant Celler de Can Roca

És Júlia Cordovilla Sánchez, de 24 anys, escollida entre 13 candidats del CETT, i que ha iniciat la beca juntament amb dos altres estudiants d’Ulldecona i Barcelona

Una blanenca de 24 anys, Júlia Cordovilla Sánchez, s’està formant en pràctiques a un dels establiments més prestigiats i reconeguts internacionalment, el restaurant Celler de Can Roca. Es tracta d’una beca de gastronomia del BBVA endegat conjuntament per l’entitat bancària i el reconegut local de restauració. La Júlia ha iniciat la beca conjuntament amb dos altres companys seus: Josep Queralt, d’Ulldecona, i Andrea Caiazzo, de Barcelona.


Júlia Cordovilla Sánchez, a la cuina del Celler de Can Roca
Fotografia: BBVA
Tots tres joves estudien al CETT, el Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona, i ara tenen l’oportunitat de formar-se durant quatre mesos integrats en un equip que busca l’excel·lència en cada detall. Els tres guanyadors de les Beques de Gastronomia BBVA van ser escollits d’entre un total de 13 candidats estudiants del CETT. La selecció es va fer el passat mes de juny, i la van realitzar els mateixos germans Roca després de treballar al costat dels joves durant un servei de sopar.

Júlia Cordovilla Sánchez ha obtingut la beca dels serveis de restauració, per la qual cosa atén des d'ara la sala del reconegut restaurant gironí dirigit per Josep Roca. Per la seva banda en Josep i l’Andrea faran la beca a la cuina del Celler de Can Roca, tutelats per Joan i Jordi Roca i el seu equip de cuina. Tots tres estudiants han remarcat que per a ells significa un orgull haver pogut assolir el somni de formar-se entre els fogons més prestigiosos, reconeguts mundialment. També es tracta d’un repte poder demostrar i aplicar els seus coneixements per arribar a demostrar el nivell d’excel·lència que exigeix el Celler de Can Roca.

L’estada durant quatre mesos al Restaurant Celler de Can Roca forma part de les Beques de Gastronomia del BBVA que es van posar en marxa l’any 2013, i parteixen de valors com ara la innovació, la creativitat i l’esperit de superació. Des de l’inici de la col·laboració entre l’entitat bancària i el prestigiós restaurant, s’han reconegut una trentena d’estudiants d’arreu del món. En l’última etapa del projecte que s’està desenvolupant a l’estat espanyol han passat pel restaurant gironí uns 15 estudiants guanyadors de les Beques de Gastronomia del BBVA, procedents de Galícia, el País Basc, Andalusia, València i Madrid.Data de realització: 01/22/2019 | Data de la darrera actualització: 01/22/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300