Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes atura ‘in fraganti’ un robatori amb força comès en un bar-restaurant


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/27/2019 10:36:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes atura ‘in fraganti’ un robatori amb força comès en un bar-restaurant

Els agents van enxampar l’autor, identificat gràcies a les càmeres de vigilància nocturna de l’establiment situat al centre de la vila, i amb les aportacions d’un testimoni

La ràpida resposta de la Policia Local de Blanes ha permès poder enxampar i aturar ‘in fraganti’ l’autor d’un delicte de robatori amb força, comès la matinada d’aquest passat dissabte en un bar-restaurant. Es tracta d’un veí de Blanes de mitjana edat, i ha estat identificat gràcies a les imatges que corresponen a la gravació de les càmeres de vigilància nocturna que hi ha a l’interior de l’establiment, situat al centre de Blanes, així com per un testimoni.


Porta d'accés posterior a l'establiment
El detingut compta amb nombrosos antecedents policials per fets similars, té diverses causes pendents, i és força conegut per la Policia Local de Blanes, que va traslladar-lo per ser posat a disposició judicial. Els fets van tenir lloc la matinada d’aquest passat dissabte, i la resolució del cas, on van intervenir tres patrulles de la Policia Local de Blanes, va estar conclosa en poc menys de mitja hora.

Robatori de la caixa registradora després de trencar la porta d’accés

Quan eren gairebé 2/4 de 3 de la matinada d’aquest passat dissabte, la Policia Local de Blanes va rebre la trucada d’un veí del centre del municipi que alertava sobre diversos cops i sorolls que havia sentit a l’interior d’un bar, així com l’alarma d’aquest establiment, que no parava de sonar. Quan va arribar la dotació policial, els agents van comprovar que algú havia trencat el vidre de la porta d’accés posterior de l’establiment i que, després d’accedir al seu interior, s’havia endut la caixa registradora deixant tot l’interior regirat.


També van veure rastres de sang. Per la seva banda, el veí que els havia trucat va donar-los la descripció de l’autor del robatori, indicant-los que l’havia vist fugint en direcció als carrers del nucli històric. Immediatament, els agents van iniciar una persecució, i es van anar trobant diversos objectes que el lladre havia llençat durant la fugida. Un d’ells era la caixa registradora, on hi havia restes de sang, així com documentació de l’establiment i altres objectes.


Documentació caiguda o llençada durant la persecució
Finalment, la Policia Local va localitzar l’home amagat darrera una jardinera de la Plaça de l’Església, situada molt a prop del lloc dels fets. En el moment de la seva detenció, els agents van trobar-li al damunt diverses monedes i documentació del bar. Tanmateix, van atendre’l de la ferida sagnant que presentava en una de les mans, un tall superficial que havia deixat les rastres de sang. El detingut va declinar rebre atenció mèdica en un centre sanitari.


La caixa registradora de l'establiment
L’operatiu policial va concloure quan passaven 10 minuts de les 3 de la matinada, i es va poder comprovar que l’autor dels fets havia utilitzat la reixa d’un pluvial del carrer per llençar-lo contra el vidre de la porta d’accés del bar. Va ser llavors quan, possiblement, es va fer la ferida en una de les mans. Per la seva banda, el propietari del bar-restaurant va lliurar als agents l’enregistrament de les càmeres de seguretat nocturnes on es veia clarament la successió dels fets.Data de realització: 01/27/2019 | Data de la darrera actualització: 01/27/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300