Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concentració a Blanes pel trasllat dels presos i preses polítiques a Madrid


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/02/2019 09:54:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXConcentració a Blanes pel trasllat dels presos i preses polítiques a Madrid

L’habitual convocatòria que es fa cada divendres al vespre davant l’edifici consistorial va ser ahir encara més intensa per mostrar el rebuig a la causa judicial

Des de fa més d’un any, puntualment cada divendres a les vuit del vespre faci fred o faci calor, hi una bon grapat de ciutadans i ciutadanes que es concentren habitualment al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes. Es la manera pacífica i no violenta de demanar la llibertat dels polítics i polítiques preses i exiliades.


Fotografies: Olga Garsaball
Cada setmana la mobilització inclou lectures de textos i cançons, però sovint la cita habitual es carrega de més sentiment pels esdeveniments de l’actualitat. Aquest va ser el cas d’ahir, i per això la concentració d’aquesta setmana ha tingut un caire encara més solemne del què és habitual, ja que va coincidir amb el trasllat dels presos polítics a Madrid.


Seguint la mobilització de l’ANC, Òmnium i els CDR, ahir al vespre a l’acte que va tenir lloc davant l’Ajuntament de Blanes lluïen cartells i pancartes per mostrar el rebuig a la causa judicial oberta contra els presos polítics i a l’1-O en general. Un gran llaç groc va presidir la concentració nocturna, rodejat dels manifestants que portaven cartells on es podia llegir des de Llibertat i Freedom fins a Fake Justice, Lleials a l’1-O , o bé una gran pancarta de la campanya Make a Move: Selfdetermination is a right, not a crime, és a dir: l’autodeterminació és un dret, no un crim.Data de realització: 02/02/2019 | Data de la darrera actualització: 02/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300