Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes presenta la 5a temporada de ‘Blanes X Runners’, que inclou aquest 2019 un total de 12 proves


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/05/2019 03:59:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BLANES X RUNNERSBlanes presenta la 5a temporada de ‘Blanes X Runners’, que inclou aquest 2019 un total de 12 proves

Avui al migdia s’ha presentat el calendari de la marca que promou el Turisme Esportiu i Familiar. La novetat és que s’ha reestructurat perquè les proves estiguin més repartides

Avui al migdia L’Ajuntament de Blanes i les tres entitats esportives que promouen la marca de Turisme Esportiu i Familiar Blanes X Runners han presentat una nova edició de l’experiència. Aquest 2019 significarà el cinquè any consecutiu de la iniciativa que es va posar en marxa al 2015 amb l’objectiu de promocionar la vila com un dels territoris que reuneix un major nombre d’atractius per als corredors, tant a nivell gironí com arreu de Catalunya.


David Lara (C.Triatló); Xavi Pascual (C.Excursionista);
l'alcalde de Blanes, Mario Ros; i Toni Rodríguez (G.Fondistes)
Aquests atractius tenen a veure no tan sols amb els paratges naturals que hi ha a Blanes arran de mar i bosc endins, sinó també amb la capacitat organitzativa del municipi, així com per les infraestructures amb què compta. En aquest darrer àmbit destaca sobretot la Ciutat Esportiva Blanes, que durant els seus primers anys de vida ja ha allotjat innumerables competicions de primer ordre tant europees com mundials en un bon grapat de disciplines esportives.

Presentació de la 5a temporada ‘Blanes X Runners’

El nou calendari de la marca Blanes X Runners, s’ha presentat de manera oficial en un dels indrets més sovintejats per runners de tots els nivells, tant als qui els agrada caminar com posar a prova la seva resistència: el Passeig de Mar. Per presentar el calendari s’han citat representants dels quatre motors impulsors: Mario Ros, alcalde de Blanes i regidor d’Esports; Toni Rodríguez, president del Grup Fondistes Blanes; Xavi Pascual, del Centre Excursionista de Blanes; i David Lara, membre de la junta del Club Triatló Blanes.

La marca Blanes X Runners té material identificatiu i de promoció propis que llueixen en les diferents proves que configuren el seu calendari. Compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva, i s’inscriu en el marc de les dues destinacions certificades amb què compta el municipi on comença la Costa Brava. Totes dues defineixen molt bé el caràcter de la vila: la DTE, Destinació de Turisme Esportiu, i la DTF, Destinació de Turisme Familiar.


La principal novetat de la cinquena temporada de Blanes X Runners és que, a diferència de les anteriors edicions, s’ha reestructurat el seu calendari de proves perquè no quedessin concentrades totes a la primavera i estiu com passava fins ara. Una altra millora és que compta amb un total de 12 proves repartides al llarg de tot l’any, d’entre les quals també hi ha la més recent incorporació, la Cursa Popular Sant Silvestre, que es correrà el 31 de desembre.

La nova reestructuració ha provocat que la Trail Selva Marítima que es feia a primers de maig s’hagi traslladat a l’octubre; la Triatló que s’havia fet per Sant Jordi es farà al juny; i el Cross Escolar del març tindrà lloc al maig. Com és habitual, els dos esdeveniments organitzats per l’Ajuntament de Blanes –la Travessia al Port i la Caminada Nit de Sant Bonós- inclouran diverses sorpreses que els participants sempre agraeixen i valoren.

Un total de proves en la 5a Blanes X Runners 2019

Després que el passat mes de gener la XXX Cursa Mar i Murtra va encetar el calendari 2019 de la marca Blanes X Runners, les dues següents proves tindran lloc el 28 d’abril amb la XXVII Ruta de les Ermites, de 18 kilòmetres; i el 5 de maig, amb el XIII Cross Escolar. El 16 de juny serà el torn del VII Triatló Vila de Blanes, mentre que el dia 22 del mateix mes es farà la VI Escalada a Sant Joan, en què s’han de superar les 666 escales que separen arran de terra fins el cim.

Al juliol hi haurà la prova corporativa creada per la marca, la IV Color Blanes X Runners, que tindrà lloc el dia 7, i a l’agost hi haurà tres cites. El dia 4 la 76a Travessia del Port, el 17 la XXXVI Caminada Popular Nit de Sant Bonós, i el dia 25 el X Aquatló Popular Vila de Blanes. Per últim, el 20 d’octubre es correrà el V Trail Selva Marítima, de 22 kilòmetres; el 17 de novembre el IX Passafred, i el 31 de desembre la II Cursa Popular Sant Silvestre.
Data de realització: 02/05/2019 | Data de la darrera actualització: 02/05/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300