Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Detingut un jove de 24 anys a Blanes per abusar sexualment d’una nena d’11 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/07/2019 07:02:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Mossos_EscutDetingut un jove de 24 anys a Blanes per abusar sexualment d’una nena d’11 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir-lo fa dos dies i, segons ha informat el cos policial, el cas va ser alertat des del centre eductiu de la menor

Aquest passat dimarts a darrera hora de la tarda els Mossos d’Esquadra van detenir un jove de 24 anys, acusat d’haver abusat sexualment d’una nena d’11 anys. Segons ha informat el cos policial, agents de la Unitat d’Investigació van detenir al sospitós, d’origen africà i veí de Blanes, arran que el centre educatiu on estudia la menor va alertar del cas a la policia i es van activar els corresponents protocols.


Comissaria dels Mossos d'Esquadra, ABP Selva Litoral
La posada en marxa dels protocols van implicar que la menor fos traslladada a un centre hospitalari per fer-li una exploració. La informació feta pública pels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació sobre el cas, indica que els abusos s’haurien produït fa poc temps, a finals del 2018. L’acusat, que ahir dimecres estava pendent de passar a disposició judicial, no està vinculat al centre escolar de la menor, i tindria relació amb el seu entorn familiar.Data de realització: 02/07/2019 | Data de la darrera actualització: 02/07/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300