Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes aixeca el teló de la nova temporada amb les entrades exhaurides pel primer espectacle


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/07/2019 12:51:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes aixeca el teló de la nova temporada amb les entrades exhaurides pel primer espectacle

La programació comença diumenge amb ‘Yo sobreviví a la EGB’, coincidint amb una nova campanya per fomentar el consum cultural com activitat d’oci: ‘Emociona’t’

El proper diumenge 10 de febrer el Teatre de Blanes aixeca el teló de la nova temporada, i ho fa de la millor manera possible: amb el cartell d’entrades exhaurides penjat des de fa dies. La programació professional s’estrena aquest cap de setmana amb un espectacle especialment recomanat per a nostàlgics: Yo sobreviví a la EGB, protagonitzat per Jordi Merca.


'Yo sobreviví a la EGB', diumenge 10 de febrer al Teatre de Blanes
Es tracta d’un show que rememora la dècades dels anys 80 i, en especial, les situacions més surrealistes que es podien arribar a viure al col·legi. Un espectacle d’stand-up marcat per l’humor i la música d’aquell temps, dirigit especialment al públic que ja depassa dels 40 anys. El primer semestre d’aquest 2019 la cartellera al Teatre de Blanes inclou 10 actuacions professionals, de les quals 7 són dramatúrgies, 2 altres són musicals i 1 de dansa.

Campanya per fomentar el consum cultural: ‘Emociona’t’

L’arrencada de la nova temporada al Teatre de Blanes, que forma part del projecte Teatre de la Costa Brava Sud conjuntament amb l’escenari de Lloret, ha coincidit amb una campanya promocional relacionada amb aquest àmbit. Presentada sota una suggestiva ordre: Emociona’t, l’eslògan de la campanya es pot veure imprès en diverses banderoles que s’han penjat arreu del municipi, així com davant del mateix equipament.


L’objectiu d’Emociona’t és d’una banda donar visibilitat al Teatre de Blanes, i de l’altra fomentar el consum cultural com una activitat més lúdica i d’oci apel·lant justament a això: a les ganes de remoure l’esperit visionant cultura. Per arribar a un major nombre de públic, a banda d’haver penjat banderoles de petit format davant del mateix teatre, també se n’han instal·lat en d’altres localitzacions, i en formats més grans perquè siguin encara més visibles.


Així, n’hi ha de situades al Passeig de S’Abanell, un dels indrets més sovintejats tant per blanencs com per visitants, així com a la zona industrial on hi ha un dels accessos més utilitzats per qui accedeix al municipi. D’altra banda, també n’hi ha que s’han instal·lat a la Carretera d’Accés a la Costa Brava, a la GI-682 entre Blanes i Lloret, un altre de les entrades més destacades a la vila.

Espectacles d’interès en la resta de la programació professional

Del total de 10 espectacles professionals, 5 d’ells estan relacionats o vinculats directament amb Blanes. Una de les propostes escèniques més properes és el concert del 16 de febrer, a càrrec de tot un fenomen entre el públic jove: Kids from Mars. La banda formada per l’Òscar i en Roger són les dues cares d’una mateixa moneda, un duet que promet per la seva energia i maduresa musical.

Presentaran el seu EP al Teatre de Blanes el 16 de febrer i, fins el moment, la crítica i el públic van a una en els seus elogis envers tots dos. El seu directe és fresc i vitalista, i fan que sembli fàcil el què en realitat és tan difícil: aconseguir que una melodia no tan sols es fiqui en el subconscient i atrapi al més desprevingut, remou l’esperit amb una sonoritat molt madura, inspirats en grups com ara The Neighbourhood o Twenty One Pilots.


'Kids From Mars', el 16 de febrer al Teatre de Blanes
Seguint el calendari professional, el següent espectacle tindrà lloc el 23 de març amb ‘Immortal’, a càrrec d’un actor mediàtic com és Bruno Oro, conegut i re-conegut per la seva imitació de l’expresident Artur Mas al programa de TV3 ‘Polònia’. L’actor es desdobla en una trentena de personatges per mostrar les diferents formes d’afrontar la vida eterna. Una altra funció que entraria en aquesta mateixa categoria de mediàtica és ‘Lapònia’, que es representarà el 18 de maig, i que compta amb actors de reconegut prestigi al teatre i la televisió com ara Roger Coma i Meritxell Huertas, entre d’altres.

D’altra banda, reprenent la línia blanenca, una altra proposta musical de signe blanenc tindrà lloc el 25 de maig, amb Lucas Martínez, un dels més prometedors saxofonistes de jazz de l’actual panorama que actuarà amb un quintet de músics per presentar el seu darrer disc Lights & Shadows. Per la seva banda, el 7 d’abril l’actriu blanenca Maria Sola –coneguda per interpretar el personatge de La Grossa- presenta ‘La Gitana Shakesperiana’, un monòleg en clau d’humor dirigit pel conegut actor i director Martí Peraferrer.


'Viatge al centre de la Terra', el 28 d'abril al Teatre de Blanes
Respecte les propostes escèniques més alternatives, cal destacar ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, una reflexió sobre la violència de gènere que s’oferirà el 31 de maig, Premi de la Crítica 2017 i Premi Butaca 2018. Per últim, en l’apartat de dansa, el 28 d’abril s’oferirà ‘Viatge al centre de la Terra’, un espectacle innovador i proveït d’una forta càrrega visual que s’inspira en la cèlebre obra de Jules Verne.Data de realització: 02/07/2019 | Data de la darrera actualització: 02/07/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300