Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tallarà el trànsit d’un carril del Passeig de la Marina durant uns dies per les obres del Pla de Barris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/09/2019 09:57:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitBlanes tallarà el trànsit d’un carril del Passeig de la Marina durant uns dies per les obres del Pla de Barris

La Policia Local posarà en marxa la mesura dilluns vinent, 11 de febrer, de manera que només hi haurà un únic sentit de circulació des de Plaça Catalunya en direcció a Malgrat

A partir del proper dilluns 11 de febrer la circulació al centre de Blanes quedarà modificada temporalment al seu pas pel Passeig de la Marina, amb una previsió inicial que pugui restablir-se en pocs dies. Segons ha informat la Policia Local de Blanes, a causa d’uns treballs de millora i canalització del pluvial de serveis ja iniciats, caldrà alterar el trànsit rodat de vehicles durant aquests dies.


Plaça Catalunya
Els treballs estan localitzats en la confluència de la Plaça Catalunya amb el Carrer Méndez Núñez i el Passeig de la Marina, on caldrà incidir ara, per això serà necessari tallar un dels dos carrils d’aquest darrer vial. Mentre durin les obres, la circulació pel Passeig de la Marina, en el tram comprès entre la Plaça Catalunya i la Plaça dels Països Catalans, quedarà tallada en direcció al centre.

Circulació per un sol carril del Passeig de la Marina fins dissabte

Només es podrà circular en un sol sentit, en direcció a l’antic Pavelló d’Esports-Malgrat. Estarà tancat l’accés a tot tipus de vehicles, inclosos els de servei públic, des de la rotonda de la Plaça dels Països Catalans fins la Plaça Catalunya en direcció al centre. Mentre durin les obres, els vehicles que circulin per la zona centre en direcció al Passeig de la Marina ho podran continuar fent com fins ara.


Passeig de la Marina
Aquests dies caldrà que els conductors triïn la millor alternativa possible per arribar als seus destins. En tot cas, podran seguir un recorregut proposat que s’indicarà mitjançant una senyalització provisional d’orientació que s’instal·larà. Segons la Policia Local, la previsió és que els treballs no s’allarguin més d’una setmana, de manera que el dissabte 16 de febrer es podria restablir la circulació habitual.

Afectacions Transport Públic

En la Línia 1 no hi ha cap canvi pel que fa al recorregut Lloret-Terminal. En canvi, en el sentit contrari s’anul·len les parades de Mediterrani, Pins, països Catalans i Plaça Catalunya (la que hi ha a tocar del mar). Això serà perquè els autobusos, quan arribin a la Plaça dels Països Catalans sentit centre urbà, hauran de continuar el trajecte per un altre recorregut.

Caldrà que circulin pel Passeig de Catalunya, Carrer Ernest Lluch, les Avingudes d’Europa i de l’Estació, el Carrer Anselm Clavé i la Rambla Joaquim Ruyra per enllaçar finalment amb la Plaça Catalunya (davant l’Oficina de Turisme, costat ‘muntanya’) després de donar tota aquesta volta. Des d’aquest darrer punt, els autobusos retornaran als seus itineraris i recorreguts habituals.


Parada Plaça Catalunya anulada durant les obres
A la Línia 2 no hi ha canvis en el recorregut de la Ciutat Esportiva-Terminal d’Autobusos-Els Pavos. Per contra, en el sentit contrari s’anul·len les parades de davant la Biblioteca (al costat de l’Esplanada de l’antic Pavelló d’Esports), Plaça Catalunya (al costat del mar), Plaça d’Espanya, Rambla Joaquim Ruyra i Plaça Solidaritat: l’autobús es desviarà des de la Terminal per l’Avinguda d’Europa, Carretera de Malgrat, Avgda. de l’Estació i Anselm Clavé seguint pel Carrer Tordera per reprendre el recorregut habitual a partir de la parada de Mas Enlaire.

Per últim, la Línia 4 no pateix cap mena de canvi, i cal apuntar que pel que fa a la parada del Taxi Adaptat que hi ha al Passeig de la Marina, mentre durin els treballs, comptaria parada amb la resta de taxis. Més informació: https://www.blanes.cat/docweb/mobilitat.obresmarinacatalunya

Pla de Barris de Sa Massaneda i S’Auguer

El Pla de Barris que s’està fent als veïnats de Sa Massaneda i S’Auguer és un dels projectes urbanístics més ambiciosos d’aquests darrers anys que s’hauran dut a terme en aquest municipi. Es tracta d’una intervenció integral que abasta diversos àmbits, i que inclou no tan sols actuacions de construcció i obra civil, sinó que també impulsen activitats de contingut cultural i social.


Compta amb un pressupost de prop de 2’5 M€ -més concretament, 2.490.635’78 euros-, pel projecte d’intervenció integral, i els treballs es van començar a executar a principis de l’any vinent amb una previsió que estiguin enllestits a mitjans d’aquest 2019. Un dels principals objectius que es vol aconseguir és millorar els serveis, la recollida d’aigües pluvials, el clavegueram i la pavimentació dels carrers amb una calçada única i sense voreres, en la línia del què fa uns anys ja es va fer en altres zones del nucli antic de la població.


Data de realització: 02/09/2019 | Data de la darrera actualització: 02/09/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300