Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Presó provisional sense fiança pel jove acusat d’abusar sexualment d’una menor a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/09/2019 10:39:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Presó provisional sense fiança pel jove acusat d’abusar sexualment d’una menor a Blanes

La titular del Jutjat d’Instrucció 4 de Blanes va dictaminar-ho ahir després que s’havia prorrogat l’arrest per practicar noves diligències abans que declarés el detingut

Segons ha informat l’Oficina de Comunicació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Blanes va acordar presó provisional comunicada i sense fiança per l’acusat d’haver abusat sexualment d’una menor. La magistrada ja havia decidit prorrogar la detenció en l’anterior jornada del dijous per practicar diverses diligències abans de prendre declaració a l’acusat, un jove de 24 anys d’origen africà i veí de Blanes.


Jutjats de Blanes
La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra van detenir el noi aquest passat dimarts, arran que el centre educatiu on estudia la víctima, una nena d’11 anys, va alertar del cas a la policia i es van activar els corresponents protocols. Abans, el primer pas va ser traslladar la menor a un centre hospitalari per fer-li una exploració. La informació feta pública indica que els abusos es van produir fa poc temps, a finals del 2018, i l’acusat tindria relació amb l’entorn familiar de la víctima, ja que no està vinculat al centre escolar on estudia.
Data de realització: 02/09/2019 | Data de la darrera actualització: 02/09/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300