Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Uns desconeguts tornen a tacar la pancarta de Blanes que demana la Llibertat dels Presos Polítics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/14/2019 09:45:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXUns desconeguts tornen a tacar la pancarta de Blanes que demana la Llibertat dels Presos Polítics

S’ha preparat l’estructura que suporta la pancarta a la façana principal de l’edifici consistorial per restituir-la de nou tant bon punt estigui preparada la nova

La pancarta que demana la Llibertat Presos Polítics, penjada a la façana principal de l’Ajuntament de Blanes, ha tornat a aparèixer tacada el matí d’avui dijous. Com és habitual, un o varis desconeguts i/o desconegudes han actuat entre la passada nit i matinada de dijous per tatxar les paraules Presos Polítics, de manera que l’únic que s’hi podia llegir avui era Llibertat.


Tant bon punt s’ha fet la descoberta, s’ha iniciat l’operatiu que ja s’ha hagut de posar en marxa els darrers mesos cada vegada que la pancarta apareix tacada, esquinçada, malmesa o robada. Per un costat, els operaris han procedir a preparar l’estructura de fusta que la suporta, i per l’altra ja se n’ha encarregat una de nova.


Tant bon punt estigui enllestida la nova, es tornarà a coordinar la tasca per restituir-la de nou, un treball complex, que requereix desplegar un operatiu, donat que està penjada a força alçada com a mesura dissuasiva. La darrera vegada que es va haver de restituir la pancarta que demana la llibertat dels presos polítics va ser el passat mes d’octubre, sumant-se a l’enèsima ocasió en què s’ha malmès o s’ha actuat contra ella.


Cal recordar que la pancarta està instal·lada a l’edifici consistorial des de l’abril del 2018 en compliment d’un mandat democràtic. El ple municipal del març de l’any passat va aprovar per 13 vots a favor una moció que demanava penjar-la. La proposta es va elevar a la sessió plenària tot recordant que, amb anterioritat, ja n’hi havia hagut instal·lada una primera pancarta.Data de realització: 02/14/2019 | Data de la darrera actualització: 02/14/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300