Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Restablerta la normalitat al Passeig de la Marina de Blanes després de les obres de canalització soterrada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2019 09:52:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Restablerta la normalitat al Passeig de la Marina de Blanes després de les obres de canalització soterrada

Durant cinc dies la circulació ha estat restringida temporalment, a causa d’uns treballs de millora i canalització del pluvial de serveis inclosos en el Pla de Barris, al sector de s’Auguer

Aquest dissabte, 16 de febrer, ha tornat la normalitat al tram del Passeig de la Marina que durant els darrers dies tenia restringida la circulació. El tall es va fer efectiu el passat dilluns dia 11, i s’ha allargat durant cinc dies, tal com estava planificat des d’un principi. Avui al matí alguns operaris estaven enllestint els darrers detalls, que no afectaven al trànsit, i s’han acabat de treure alguns dels senyals i cartells que informaven aquests dies sobre les mesures transitòries.


Plaça Catalunya / Passeig de la Marina, dissabte al matí
La circulació s’ha hagut de modificar aquests dies a causa d’uns treballs de millora i canalització del pluvial de serveis ja iniciats amb anterioritat, corresponents al Pla de Barris, en el sector de S’Auguer. Els treballs estavaen localitzats en la confluència de la Plaça Catalunya amb el Carrer Méndez Núñez i el Passeig de la Marina, on ha fet falta incidir-hi obrint rases. Per aquest motiu, va ser necessari tallar la circulació en un dels dos carrils del Passeig de la Marina.


Passeig de la Marina
Mentre s’han estat fent aquestes obres que afectaven un dels carrils, la circulació del Passeig de la Marina -en el tram comprès entre la Plaça Catalunya i la Plaça dels Països Catalans- ha quedat tallada en el sentit de direcció al centre. Només es podia circular en direcció a Malgrat de Mar, a la Plaça dels Països Catalans. La mesura també ha afectat la circulació de dues de les línies d’autobusos de transport públic, així com a la parada del Taxi Adaptat del Passeig de la Marina.
Data de realització: 02/16/2019 | Data de la darrera actualització: 02/16/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300