Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Kids from Mars’ fa vibrar al públic del Teatre de Blanes amb la seva energia i maduresa musical


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/18/2019 09:26:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Kids from Mars’ fa vibrar al públic del Teatre de Blanes amb la seva energia i maduresa musical

La jove banda blanenca formada per l’Òscar i en Roger, van estrenar-se dissabte passat en concert contagiant el seu so vital que ha irromput al panorama musical actual amb pas ferm

El Teatre de Blanes va allotjar la nit del passat dissabte una actuació que havia creat molta expectativa entre el públic de la vila. Es tractava justament de la presentació, la primera vegada en què la jove banda blanenca formada per l’Òscar i en Roger tocava a casa en directe, després que els seus videoclips van irrompre amb força a través de les xarxes, preguntant-se tothom qui eren aquests dos nois que sembla que hagin tocat tota la vida quan tot just fa pocs mesos que han irromput amb pas ferm al panorama musical actual.


'Kids from Mars' al concert de dissabte al Teatre de Blanes
Fotografies: Aitor Roger
‘Kids from Mars’ va presentar els temes del seu primer EP en un concert que tot just no va arribar a la hora de duració, però no per això va deixar de fer vibrar als qui ja s’han rendit a la seva música. També va convèncer als qui no sabien què es trobarien, dos adolescents que amb els seus primers batecs tenen la sonoritat d’un grup ja consagrat, que als entesos els recorda a conegudes bandes de referència com ara The Neighbourhood, Sidonie, Dorian o els Twenty One Pilots.

Lògicament nerviosos al principi del concert –quan es juga a casa és el què sol passar-, però més segurs de sí mateixos conforme anava avançant la vetllada, tots dos es van mostrar amb la naturalitat dels adolescents, però en canvi amb uns temes adults. L’Òscar és la veu del duet i també toca la guitarra, l’ukelele i els teclats, mentre que el seu company Roger s’encarrega de la bateria electrònica, els cors i l’ordenador. Quan va acabar el concert, van atendre als fans signant autògrafs, i van aprofitar per vendre el seu primer EP.


Amb la mirada posada en la possibilitat de tocar al seu festival de referència, el Primavera Sound, després d’impactar l’escenari del Teatre de Blanes, la seva agenda està farcida de bolos que els duran arreu de Catalunya. Així, dissabte vinent seran al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el 8 de març al Let’s Festival de l’Hospitalet i a partir d’aquí també tocran a Lleida, Igualada, Girona –al Festival Strenes 2019-, de nou a Barcelona i el 5 de maig a Granollers, al MiniBeat.
Data de realització: 02/18/2019 | Data de la darrera actualització: 02/18/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300