Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El II Concurs de Dansa Vila de Blanes dobla la participació, amb 23 escoles d’arreu de Catalunya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/20/2019 01:26:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl II Concurs de Dansa Vila de Blanes dobla la participació, amb 23 escoles d’arreu de Catalunya

El jurat l'encapçala la coreògrafa internacional Cocó Comín. Dissabte i diumenge al matí actuen amateurs i diumenge a la tarda les companyies pre professionals

El Teatre de Blanes allotjarà aquest cap de setmana una competició cultural que pot significar per afegit un espectacle visual i sonor amb la qualitat per bandera. Es tracta de la segona edició del Concurs de Dansa Vila de Blanes, que ocuparà totes dues jornades completes de dissabte i diumenge, amb la participació de 23 escoles de dansa que sumen un total de 354 ballarins procedents d’arreu de la geografia catalana. Hi ha el doble d’assistència respecte l’any passat, quan van competir 11 escoles.


'I Concurs de Dansa Vila de Blanes' 2018
El II Concurs de Dansa Vila de Blanes l’organitza per segon any consecutiu l’Associació de Dansa Elancé de Blanes, encapçalada per Teresa Gimeno sota l’acurada direcció artística de la ballarina Alba Puigdomènech, comptant amb el suport de l’Ajuntament. Respecte la procedència dels concursants, és prou variada, ja que són de Blanes, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Cassà de la Selva, Canet de Mar, Barcelona, Espluga de Francolí, Vic, Caldes de Malavella, Berga, Sant Celoni, Masnou, Calella i Lloret.

Jurat amb coreògrafs internacionals, encapçalat per Coco Comín

L’èxit de la primera edició es pot considerar ja revalidat i superat abans que comenci la segona, no tan sols perquè s’ha doblat la participació, sinó perquè la vàlua de la passada experiència ha incrementat l’interès en l’àmbit d’aquesta art escènica a nivell qualitatiu. Un altre element que li confereix prestigi és la composició del jurat, que segueix encapçalant la multi guardonada coreògrafa internacional catalana Cocó Comin.


Jurat del I Concurs de Dansa
a l'esquerra, Cocó Comín
L’acompanyen en les tasques de jurat altres professionals del món de la dansa mundial, com són Francisco Lloberas, Barbarana Pons, Víctor Rodrigo, Anna Pujol, Elena Iannotta i Elías Garcia. Els participants, que tenen entre 8 i 21 anys, competiran en dues categories: amateurs i pre professionals. Els primers actuaran durant tota la jornada del dissabte, des de les 9 del matí fins 2/4 de 10 de la nit, així com el diumenge de 9 a 15 h.

Els pre professionals competiran diumenge de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 al Teatre de Blanes. Les entrades es venen a 10 € la sessió completa del dissabte; 8 € per a la matinal de diumenge; i 8 € per a la sessió de la tarda del diumenge, amb els pre professionals. Val a dir que la vetllada d’aquesta màxima categoria s’encetarà amb una exhibició a càrrec dels ballarins principals del Ballet de Catalunya.


La vetllada dominical es tancarà amb el lliurament de premis en la classificació de la màxima categoria en competició, la dels pre professionals. En total, al llarg de tot el concurs, està previst que hi hagi fins a 7 entregues de premis en les diferents categories: Jazz; Fusió; Ballet Clàssic i Ballet Contemporani en diferents nivells; i la ja esmentada de pre professionals.Data de realització: 02/20/2019 | Data de la darrera actualització: 02/20/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300