Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per la jornada de vaga del 21-F


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/20/2019 12:43:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PROTESTABlanes es prepara per la jornada de vaga del 21-F

S’ha convocat una reunió a quarts de 7 del matí a la zona industrial, reagrupament a les 10 del matí davant l’Ajuntament, i una marxa unitària a les 5 de la tarda

Aquests darrers dies -així com també es farà la tarda d’aquest mateix dimecres-, s’han estat distribuint diversos cartells arreu del municipi, anunciant la vaga del dijous 21 de febrer. Convocada amb el lema L’Autodeterminació no és delicte, alguns dels cartells ja detallen en què consistirà la mobilització que es viurà durant aquesta jornada de demà dijous a Blanes.


Així, hi ha bàsicament tres crides per participar-hi. A 2/4 de 7 del matí es farà una Reunió Matinal a la zona industrial (a la rotonda entre l’Avinguda d’Europa i la Carretera de Malgrat), on es decidiran les accions que es duran a terme durant les primeres hores de la jornada. A les 10 del matí s’ha convocat un Reagrupament dels qui vulguin participar en noves accions, una trobada que tindrà lloc davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes.


Finalment, a les 5 de la tarda s’ha convocat una Marxa Unitària que tindrà com a punt de concentració la Plaça 1 d’Octubre, oficialment Plaça d’Espanya, coneguda també com la Plaça de la Gent Gran. Des d’aquí, un dels recorreguts que es podria seguir seria Carrer Ample amunt, enllaçar amb Carrer Anselm Clavé i finalment arribar fins la Rotonda dels Focs, a la Carretera d’Accés a la Costa Brava.


A Blanes la vaga del 21-F compta amb el suport del Comitè de Defensa de la República (CDR), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, Súmate, i els integrants de la Taula de Forces Polítiques: PDeCAT, ERC i la CUP.Data de realització: 02/20/2019 | Data de la darrera actualització: 02/20/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300