Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 350 ballarins de Catalunya participen aquest cap de setmana al II Concurs de Dansa Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/23/2019 09:47:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOMés de 350 ballarins de Catalunya participen aquest cap de setmana al II Concurs de Dansa Vila de Blanes

El Teatre de Blanes acull durant tot el cap de setmana una intensiva sessió de dansa amb 23 escoles d’arreu del país, més del doble que en la primera edició del 2018

A primera hora del matí d’avui dissabte, puntualment com estava previst, ha aixecat el teló el II Concurs de Dansa Vila de Blanes, allotjat al Teatre de Blanes. El certamen s’allargarà durant tot el cap de setmana: dissabte des de les 9 del matí fins 2/4 de 10 de la nit i diumenge al matí (de 9 a 15 h.) s’està fent la competició amateur, mentre que diumenge des de 2/4 de 5 de la tarda fins 2/4 de 9 de la nit serà el torn de les companyies pre professionals.


II Concurs de Dansa Vila de Blanes
Un total de 354 ballarins d’entre 8 i 21 anys procedents de 23 escoles de dansa d’arreu de Catalunya estan mostrant el bo i millor en un certamen que, ja abans de començar, ha revalidat i millorat l’èxit de la primera edició. No tan sols perquè hi ha el doble d’assistència de l’any passat, quan van competir 11 escoles, sinó també per la qualitat de les actuacions que s’estan oferint.


Un altre element que li confereix prestigi és la composició del jurat, que segueix encapçalant la multi guardonada coreògrafa internacional catalana Cocó Comin, acompanyada per d’altres professionals del món de la dansa mundial, com són Francisco Lloberas, Barbarana Pons, Víctor Rodrigo, Anna Pujol, Elena Iannotta i Elías Garcia.

Circuit tancat de televisió per seguir les actuacions

Tots els ballarins i ballarines que esperen el seu torn per actuar a la Sala d’Assaig del Teatre de Blanes poden anar seguint les evolucions dels seus companys gràcies a un circuit tancat de televisió que s’ha instal·lat per cobrir l’esdeveniment. D’aquesta manera, mentre esperen maquillant-se, vestint-se o assajant alguns moviments de les seves respectives coreografies, també tenen l’ocasió de veure l’escenari sense necessitat d’accedir al pati de butaques.


Sala d'Assaig del Teatre de Blanes
El II Concurs de Dansa Vila de Blanes està organitzat per segon any consecutiu per l’Associació de Dansa Elancé de Blanes, encapçalada per Teresa Gimeno sota l’acurada direcció artística de la ballarina Alba Puigdomènech, comptant amb el suport de l’Ajuntament. Les entrades es venen a 10 € la sessió completa del dissabte; 8 € per a la matinal de diumenge; i 8 € per a la sessió de la tarda del diumenge, amb els pre professionals. Val a dir que la vetllada d’aquesta màxima categoria s’encetarà amb una exhibició a càrrec dels ballarins principals del Ballet de Catalunya.


La jornada dominical es tancarà amb el lliurament de guardons i diplomes en la classificació de la màxima categoria en competició, la dels pre professionals. En total, al llarg de tot el concurs, està previst que hi hagi fins a 7 entregues de premis en les diferents categories: Jazz; Fusió; Ballet Clàssic i Ballet Contemporani en diferents nivells; i la ja esmentada de pre professionals.Data de realització: 02/23/2019 | Data de la darrera actualització: 02/23/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300