Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra el Dia d’Andalusia amb ‘Las Carlotas’ i actuacions dels quadres de ball de la Casa de Andalucía


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/27/2019 06:25:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra el Dia d’Andalusia amb ‘Las Carlotas’ i actuacions dels quadres de ball de la Casa de Andalucía

El Teatre de Blanes allotjarà dissabte vinent a 2/4 de 9 de la nit les actuacions dels ballarins de la Casa de Andalucía, seguit a les 10 per ‘Las Carlotas’ amb l’espectacle ‘30 años carloteando’

El Teatre de Blanes allotjarà dissabte vinent, 2 de març, la celebració del Dia d’Andalusia que s’escau el 28 de febrer. Els actes, organitzats per la Casa de Andalucía amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, s’encetaran a 2/4 de 9 de la nit, com ja és tradicional, d’una manera molt solemne i oficial: amb l’Himne d’Andalusia i l’Himne de Catalunya, el Cant dels Segadors, que el públic segueix dempeus.


Actuació d'un dels quadres de ball de la Casa de Andalucía 2018
Tot seguit és quan començarà la primera part de la vetllada, centrada en les actuacions dels quadres de ball de la Casa de Andalucía. Es tracta dels nois i noies que al llarg de l’any assagen i actuen amb aquesta entitat blanenca, i que s’apleguen en diferents grups: ‘Amanecer’, ‘Sensaciones’, ‘Con Solera’, ‘Siroco’, ‘Suspiros’ i ‘A Contratiempo’.

Concert d’aniversari amb ‘Las Carlotas: 30 años carloteando’

Després serà el moment en què es farà la mitja part de la celebració, perquè a partir de les 10 de la nit arribi el plat fort de la jornada, l’actuació del duet ‘Las Carlotas’, amb l’espectacle ‘30 años carloteando: 1989-2019’. Nascudes a Sanlúcar de Barrameda (Cádiz), a les dues germanes –Carmen i Carlota- se les ha definit com les veus més flamenques que hi ha avui en dia en el món de les sevillanes.


'Las Carlotas', protagonistes de la segona part de la vetllada
Amb motiu de tan assenyalada efemèride, ‘Las Carlotas’ han editat un disc commemoratiu que es presentarà oficialment el proper mes d’abril. Es tracta d’un treball farcit de referències a les seves diferents etapes musicals pel les que han passat al llarg del temps, com per exemple amb el tema ‘Refranero’, o bé cançons com ‘Por volver a verte’, ‘Hace tiempo que lo se’, o bé ‘Cúreme doctor’, composada per Javier Labandón, més conegut com ‘El Arrebato’.
Data de realització: 02/27/2019 | Data de la darrera actualització: 02/27/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300