Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, ha visitat avui Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/27/2019 03:42:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, ha visitat avui Blanes

Ha estat al Centre Cívic Benet Ribas, on s’ha reunit amb la junta de l’Associació de Pensionistes i Jubilats; ha mantingut una trobada amb l’alcalde i ha conegut l’empresa MJN Neuroserveis

Aquest dimecres al matí ha fet una visita institucional a Blanes el delegat territorial del govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila, qui ha conegut diverses instal·lacions i ha mantingut una trobada amb l’alcalde de Blanes, Mario Ros. El recorregut ha començat al Centre Cívic Benet Ribas, on l’ha acompanyat la directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta.


Josep Lluís Merino, Pere Vila, Marta Casacuberta i Susanna Sola
A la seva arribada ha estat rebut per la responsable del Centre Cívic i de l’Oficina de Benestar Social i Famílies a Blanes, Susanna Sola, i el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Josep Lluís Merino. Pere Vila ha pogut conèixer de primera mà diverses activitats que es fan habitualment en aquest equipament, que compta amb usuaris de diverses generacions i experiències.


Activitats com ara classes d’informàtica per a gent gran; de gimnàstica i exercicis corporals per a persones amb mobilitat reduïda i discapacitats mentals; el taller de Vestits de Paper; o bé l’aprenentatge que imparteixen voluntaris de Càritas per a un grup de nois nouvinguts tutelats per la Generalitat. Finalment, el periple ha finalitzat amb una reunió amb els membres de la junta de l’associació.

Trobada amb l’alcalde de Blanes i visita a l’empresa MJN Neuroserveis

El delegat territorial del govern català a Girona ha continuat el recorregut mantenint una breu trobada amb l’alcalde de Blanes, Mario Ros, al despatx d’Alcaldia. La casualitat ha volgut que Pere Vila hagi tornat a visitar aquest municipi justament un any més tard que ja ho va fer, en aquella ocasió com a president de la Diputació de Girona.


Mario Ros, alcalde de Blanes, i Pere Vila, delegat de la Generalitat a Girona
L’alcalde li ha recordat aquest detall abans de demanar-li que signés el Llibre d’Honor, de la mateixa manera que ja ho va fer el 18 de febrer del 2018. Pere Vila ha escrit un missatge on també ha fet referència a aquesta circumstància, i ha afegit: “Espero i desitjo que tots els projectes presents i futurs els pugueu dur a terme amb la màxima col·laboració de totes les administracions. Blanes és cabdal per entendre la Costa Brava, i per això necessita l’aixopluc de tots i totes”.

Finalment, la visita del delegat de la Generalitat ha finalitzat visitant l’empresa blanenca MJN-Neuroserveis. Formada per joves emprenedors, fa poc temps es va donar a conèixer perquè ha dissenyat i comercialitzat un dispositiu no invasiu, discret i portable capaç de preveure amb antelació una crisi epilèptica. Integra un dispositiu personal de recollida de dades més un sistema extern per a l’ajuda de la persona, s’ha dissenyat per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia. Precisament aquests dies l’empresa blanenca està participant al Mobile World Congress, on ha donat a conèixer el seu sistema, similar a un audiòfon.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/27/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300