Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes omple de públic la Ciutat Esportiva amb la Festa Infantil i Familiar del 8è Carnaval de la Costa Brava Sud


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2019 07:08:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes omple de públic la Ciutat Esportiva amb la Festa Infantil i Familiar del 8è Carnaval de la Costa Brava Sud

Més de mig miler de persones, petits i grans, han gaudit de l’escenari carnavalesc amb inflables, animació, balls amb música en directe i un Concurs de Disfresses per a tota la família

L’espai més gran amb què compta la Ciutat Esportiva Blanes, la Pista Verda, s’ha omplert al llarg de tota la tarda a vessar de públic amb motiu de la Festa Infantil del VIII Carnaval de la Costa Brava Sud. L’equipament que habitualment allotja esdeveniments esportius s’ha transformat avui en un gran envelat festiu amb diversos al·licients per a tots els públics.


Festa Infantil Carnaval Costa Brava Sud 2018
Aquests darrers anys el Carnaval de Blanes ha posat l’accent en què sigui una festa per a tota la família: des dels més petits fins als més grans. Per aquest motiu avui dissabte l’activitat ha quedat centrada en la Festa Infantil. A partir de les cinc de la tarda han començat els actes per entretenir i divertir més de mig miler de persones, en la línia de les anteriors edicions d’aquest cicle festiu.


El nou escenari carnavalesc es va estrenar per primera vegada el 2017, i en aquesta tercera edició ha revalidat l’èxit dels dos darrers anys. L’espai és el més adequat, ja que ocupa 4.100 m2 i per tant és susceptible de poder allotjar tot tipus d’entreteniments i esdeveniments. Durant tota la vetllada el moviment de públic ha estat constant, per pujar gratuïtament als inflables a càrrec d’OK Titans, i participar als altres ingredients amb què ha comptat.

Carnaval de Blanes per a tota la família

Coincidint amb l’inici de la festa també s’han obert les inscripcions gratuïtes per participar a un altre dels al·licients amb què compta l’esdeveniment: el Concurs Infantil de Disfresses. A les sis de la tarda ha començat una llarga estona d’entreteniments, principalment amb l’espectacle ‘Un xic de Rock & Roll i Pop’ a càrrec d’uns veterans assistents d’aquesta festa, el grup Rovell d’Ou.


Durant gairebé una hora i mitja han ofert entreteniment, música en viu, balls i animació a l’hora que continuaven funcionant les atraccions dels inflables. També hi ha hagut un Taller de Manualitats per a la canalla, a càrrec de l’Agrupació Rialles de Blanes. A partir de les 7 de la tarda l’activitat ha quedat centrada en el Concurs Infantil de Disfresses, amb la desfilada de tots els participants dalt la passarel·la de l’escenari.
Data de realització: 03/02/2019 | Data de la darrera actualització: 03/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300