Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Concurs de Disfresses Infantils i Familiars tanca la jornada del dissabte de Carnaval a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2019 08:51:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Concurs de Disfresses Infantils i Familiars tanca la jornada del dissabte de Carnaval a Blanes

El jurat ha repartit un total de nou premis, tres per a cada categoria de 0 a 4 anys, de 5 a 12 anys i la nova modalitat creada l’any passat per a grups de famílies

La primera de les dues jornades del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes que s’ha viscut avui dissabte a la Ciutat Esportiva s’ha tancat al vespre amb la mateixa animació i gatzara que ha caracteritzat tota la tarda. La desfilada i entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars, que ha finalitzat a quarts de nou de la nit, ha estat el darrer al·licient que hi ha hagut després que la vetllada s’ha encetat a les cinc de la tarda, i pel que fa al cicle carnavalesc, es tancarà diumenge a les 5 de la tarda amb una multitudinària rua.


Fotografia de Grup guanyadors Categoria Familiar,
acompanyats del jurat, el regidor Blai Vinaixa i membres de l'organització
Tornant al Concurs de Disfresses d’avui, més d’un centenar de persones s’han inscrit al certamen d’aquesta nova edició, que compta amb tres categories: Mini (de 0 a 4 anys), Infantil (de 5 a 12 anys) i la nova modalitat creada per primera vegada l’any passat, la Familiar. El jurat l’han format quatre membres escollits d’entre les entitats i associacions, així com col·laboradors habituals del Departament de Cultura i Festes.

Un total de 9 premis, 3 per cadascuna de les 3 categories

Com sol ser habitual, el jurat ho ha tingut molt difícil per destriar els guanyadors i guanyadores en cadascuna de les tres categories que s’havien de premiar, ja que la gran majoria rivalitzaven en originalitat i caracterització. Ajudats per un mestre de cerimònies d’excepció, Aitor Roger, tots els inscrits i inscrites han mostrat la seva disfressa al jurat desfilant en la passarel·la de l’escenari.


Desfilada dels participants
En aquesta edició del 2019, el jurat l’han format quatre persones: Lorena Peláez Navarrete, Jordi Conejero Marquès, Carla Pérez Gutiérrez i Raquel Pérez Hidalgo, que poc després de la desfilada ja han emès el veredicte. Finalment, s’ha fet l’entrega de premis, consistents en entrades per assistir als espectacles infantils i familiars de Rialles, així com a l’espectacle de dansa professional ‘Viatge al Centre de la Terra’ que s’oferian al Teatre de Blanes, jocs de taula i material escolar.

Els membres del jurat, acompanyats del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Ensenyament i Joventut, Blai Vinaixa, s’han encarregat de fer el lliurament de premis als diferents guardonats i guardonades, que finalment s’han fet una Foto de Família per immortalitzar la ocasió.


A l’hora de puntuar les millors disfresses, el jurat ha valorat diversos conceptes: originalitat, disseny, material amb què estava confeccionada i temàtica. També s’han tingut en compte els complements, com ara el maquillatge i el pentinat. La classificació de les tres categories ha estat la següent :

CategoriesNom de la disfressa
Edat
1er Premi 0-4 anysLes Pageses de la Selva
2 anys
2on Premi 0-4 anysTempesta
16 mesos
3er Premi 0-4 anysAsteroide
3 anys
1er Premi 5-12 anysPeix
2on Premi 5-12 anysEquip d’Emergències
3er Premi 5-12 anysFada
1er Premi FamíliesPorcions de Formatgets
2on Premi FamíliesEl Petit Príncep
3er Premi FamíliesPersonatges de Contes i Dibuixos Animats
Data de realització: 03/02/2019 | Data de la darrera actualització: 03/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300