Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’“Esbart Joaquim Ruyra” de Blanes i “Els Guapus” de Tossa guanyen el Concurs de Carnaval de la Rua 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/06/2019 08:31:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’“Esbart Joaquim Ruyra” de Blanes i “Els Guapus” de Tossa guanyen el Concurs de Carnaval de la Rua 2019

Les dues colles han guanyat respectivament el primer premi de carrosses blanenques i foranies, i també s’ha guardonat al grup de Tossa amb el primer premi de comparses

El lliurament de premis del Concurs de Carrosses i Comparses de la rua celebrada diumenge ha tancat definitivament a Blanes el cicle dels actes del VII Carnaval de la Costa Brava Sud en aquest municipi. L’acte d’entrega va tenir lloc ahir al vespre a la seu de Cultura i Festes, Casa Saladrigas, farcida de membres de les colles. El va encapçalar la primera tinenta d’alcalde, Pepa Celaya, acompanyada dels regidors Salvador Gutiérrez i Albert Sanz.


Acte lliurament Premis Rua Carnaval Blanes 2019
En aquesta nova edició de la Rua de Carnaval de Blanes han participat 16 colles i comparses amb un total de 25 carrosses. La majoria procedien principalment de les tres localitats de la Costa Brava Sud, així com d’altres poblacions de comarques gironines i barcelonines. S’han repartit 6.200 € en metàl·lic a través de les tres principals categories: carrosses d’entitats blanenques, carrosses de colles foranies i una tercera i única de comparses, on no es distingia la seva procedència.


Primer Premi Comparses i Carrosses Foranies
Colla d'"Els Guapus" de Tossa
Per segon any consecutiu, un cop lliurats els sis primers premis de les respectives categories es van donar sengles trofeus a les colles que no havien obtingut cap premi, en agraïment a la seva participació. Al final de l’acte, les colles van poder consultar la puntuació atorgada pel jurat, que aquest 2019 estava composat per diverses persones vinculades al món associatiu i cultural del municipi: Natàlia Pérez, Pere Lopera, Yolanda Lara, Yodanny Marrero i Carlota Pinto.

Guanyadors: “Esbart Joaquim Ruyra” de Blanes i “Els Guapus” de Tossa

En la categoria de les tres millors carrosses de Blanes el primer premi ha estat aquest any per l’”Esbart Joaquim Ruyra”, que presentava la gresca “Huracanats”; el segon per a la Colla “Que Vingui Qui Vulgui” amb “Viu la Màgia”; i el tercer per a l’Associació de Veïns de Valldolig amb la disfressa “Guardianes del Mar”. Els tres guardons estan dotats respectivament amb 1.000 €, 500 € i 300 €.


Primer Premi Carrosses de Blanes - Esbart Joaquim Ruyra
Respecte les millors comparses, on no hi ha distinció per la seva procedència, el primer premi l’ha guanyat la colla d’”Els Guapus” de Tossa amb “Honene Kachina”; el segon els “Canya i Conya” de Tossa i la gresca “Mitologia”; el tercer la colla “Bon Rotllo” de Riells i Viabrea, amb la disfressa “El despertar dels volcans i de l’au Fènix”; el quart l’ha guanyat la “Comparsa Tribala” de Pineda amb “Sota la llum de la lluna”; el cinquè l’Associació de Veïns de Valldolig de Blanes amb els “Guardianes del Mar”; i el sisè ha estat per a a “Colla Encantats” de Lloret amb “Lupercalia”.


Segon Premi Carrosses de Blanes - Colla Que Vingui Qui Vulgui
Els premis per a les sis millors carrosses foranies han estat, de major a menor, per a “Els Guapus” de Tossa; “Canya i Conya” de Tossa; la “Colla Bon Rotllo” de Riells i Viabrea”; la “Comparsa Tribala” de Pineda; la “Colla Encantats” de Lloret; i per últim els “Tik-Tak” de Tossa han guanyat el sisè premi amb “El Somni d’Atenea”. En aquesta categoria cal destacar que la carrossa guanyadora del primer premi l’han confeccionat única i exclusivament les dones de la colla d’”Els Guapus”.


Tercer Premi Carrosses de Blanes i Cinquè Premi Comparses
AVV Valldolig de Blanes
Els darrers guardons que van ser lliurats són els que corresponen als trofeus creats l’any passat, en agraïment per la seva participació, a les colles que no s’han classificat en les primeres posicions. El van rebre, per ordre de puntuació, “Els xul@s de Pineda”; “Xauxa i Disbauxa” de Lloret; “Colla Ja ho Farem” de Massanes; l”Associació Forçame” de Lloret; “La Mainada” de Lloret; i “La Tribu de Breda”.

Carrosses de Blanes

LlocNom EntitatMotiu DisfressaPremiPunts
1erEsbart Joaquim RuyraHuracanats1.000 €
118
2onQue Vingui Qui VulguiViu la Mâgia 500 €
117
3erAVV ValldoligGuardianes del Mar 300 €
83


Carrosses Foranies

LlocNom EntitatMotiu DisfressaPoblacióPremiPunts
1erEls GuapusHonene KachinaTossa1.200 €
140
2onCanya i ConyaMitologiaTossa 700 €
131
3erColla Bon RotlloEl Despertar dels Volcans i de l’Au FènixRiells i Viabrea 400 €
129
4rtTribalaSota la llum de la llunaPineda 300 €
124
Colla EncantatsLupercaliaLloret 200 €
122
Tik-TakEl Somni d’AteneaTossa 100 €
104


Comparses Blanenques i Forànies

LlocNom EntitatMotiu DisfressaPoblacióPremiPunts
1rEls GuapusHonene KachinaTossa 600 €
188
2nCanya i ConyaMitologiaTossa 400 €
177
3erColla Bon RotlloEl Despertar dels Volcans i de l’Au FènixRiells i Viabrea 200 €
171
4rtTribalaSota la llum de la llunaPineda 150 €
169
AVV ValldoligGuardianes del MarBlanes 100 €
162
Colla EncantatsLupercaliaLloret
50 €
160Data de realització: 03/06/2019 | Data de la darrera actualització: 03/06/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300