Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

A partir del 18 de març ja es podran reservar les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/11/2019 01:51:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOA partir del 18 de març ja es podran reservar les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes

Després de passar per Barcelona, Tarragona i Lleida, la darrera parada serà a la Ciutat Esportiva de Blanes el dissabte 30 de març. El 18 de març a partir de les 10 del matí ja es podran reservar les invitacions gratuïtes al web super3.cat.

Aquest any, la 22a edició de la Festa dels Súpers és un esdeveniment que recorre diferents punts de Catalunya, amb l’objectiu d’arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències. La Festa és un espectacle de dues hores, protagonitzat per la família del Super3, els programes i les sèries del canal, ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions al matí i a la tarda.


Festa dels Súpers On Tour al Palau Sant Jordi
A partir de les 10 del matí del dilluns 18 de març ja es podran reservar les invitacions per a la quarta i última parada de la Festa dels Súpers On Tour, que es farà el dissabte 30 de març a la Ciutat Esportiva de Blanes. Per reservar les invitacions només caldrà entrar a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3, i seguir les instruccions que hi apareixen.

Les invitacions són gratuïtes, tant per als adults com per als nens. Els menors de dos anys no necessitaran invitació, ja que podran seure a la falda d'una persona adulta. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible reservar les invitacions per accedir a la Festa. No caldrà ser súper per aconseguir les invitacions, però sí que serà necessari el número de DNI d'una persona adulta. Per cada DNI es podran reservar un màxim de quatre localitats.


Ciutat Esportiva Blanes, on tindrà lloc la Festa dels Súpers On Tour
La Festa consisteix en un gran espectacle que tindrà dues sessions, de matí i de tarda, i en el moment de reservar les invitacions es podrà triar la sessió a què es vol assistir. Al matí, les portes de la Ciutat Esportiva s'obriran a les 9.30 i l'espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l'espectacle començarà a les 17.00 i les portes del recinte s'obriran a les 15.30.

La trama de la Festa
La família del Super3 s’embarca en el Supercreuer del karaoke disposada a passar-s’ho d’allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya.

L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes “MIC”, “Dinàmiks” i “Rat Rank” i els dibuixos animats del canal.


L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d’un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Més informació :
super3.cat/festaontour
https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2019-03-30-super3
facebook.com/clubsuper3

Data de realització: 03/11/2019 | Data de la darrera actualització: 03/11/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300