Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Exhaurides les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/18/2019 11:13:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOExhaurides les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes

Les invitacions per a la Festa dels Súpers On Tour del 30 de març a la Ciutat Esportiva Blanes, s’han exhaurit en gairebé una hora, en les dues funcions del matí i la tarda. Avui dilluns a les 10 del matí s’ha obert al web del Super3, super3.cat, l’espai per reservar les invitacions gratuïtes

La Festa és un espectacle de dues hores, protagonitzat per la família del Super3, els programes i les sèries del canal, ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, al matí i a la tarda.


Ciutat Esportiva Blanes
La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser Barcelona, el 27 d’octubre passat, el 17 de novembre va ser el torn de Tarragona i el 10 de febrer, el de Lleida. La Festa dels Súpers On Tour acabarà el seu recorregut el dissabte 30 de març, a la Ciutat Esportiva Blanes.

Aquest matí, a les 10.00, s’ha obert l’aplicació a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3, per reservar les invitacions gratuïtes per assistir a la Festa del Súpers de Blanes, i, en gairebé una hora, totes les invitacions s’han exhaurit, tant per a l’espectacle del matí com per al de la tarda. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible haver reservat les invitacions per accedir a la Festa.


Igual que a Barcelona, Tarragona i Lleida, la Festa dels Súpers On Tour a Blanes, del 30 de març, consistirà en un gran espectacle que tindrà dues sessions, de matí i de tarda. Al matí, les portes de la Ciutat Esportiva Blanes s'obriran a les 9.30 i l'espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l'espectacle començarà a les 17.00 i les portes del recinte s’obriran a les 15.30.

La trama de la Festa
La família del Super3 s’embarca en el Supercreuer del Karaoke disposada a passar-s’ho d’allò més bé, recorrent diferents punts de Catalunya.

L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures, i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes “MIC”, “Dinàmiks” i “Rat Rank”, i els dibuixos animats del canal.


L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d’un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

super3.cat/festaontour
facebook.com/clubsuper3

Data de realització: 03/18/2019 | Data de la darrera actualització: 03/18/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300