Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes preparada per acollir dissabte la Festa dels Súpers On Tour


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/28/2019 01:20:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBlanes preparada per acollir dissabte la Festa dels Súpers On Tour

Ja han començat els muntatges a l’interior i exterior de la Ciutat Esportiva Blanes, i l’Associació de Comerciants de Blanes Centre (ABBC) donarà la benvinguda als súpers amb una campanya

La Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes ja s’ha començat a transformar en el privilegiat escenari que dissabte allotjarà les dues funcions de la ‘Festa dels Súpers On Tour’. Dimecres a primera hora del matí ja van desembarcar els primers operaris que van iniciar el muntatge i instal·lació de tots els elements necessaris perquè tingui lloc un esdeveniment sense precedents, com mai s’hi havia acollit en aquest equipament.


Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes
La transformació s’està fent en tot el recinte, tant dins com fora del pavelló, on l’activitat quedarà centrada dissabte durant tot el dia, única i exclusivament, en la celebració de la festa. A l’exterior ja s’han començat a instal·lar torretes decorades amb els personatges del Súper3, i s’han folrat les portes d’accés a la Ciutat Esportiva amb els logotips de l’esdeveniment.

Amb aquest espectacle, finalitzarà el Tour que l’ha dut per Barcelona, Tarragona i Lleida. A comarques gironines, enlloc de fer-se a la ciutat de Girona, l’esdeveniment s’allotja a la Ciutat Esportiva Blanes. La Festa és un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Súper3 que es fa en recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions de matí i tarda.


Exterior de la Ciutat Esportiva Blanes
Dissabte les portes de la Ciutat Esportiva Blanes obriran a 2/4 de 10 i l’espectacle començarà a les 11, mentre que a la tarda l’accés s’obrirà a 2/4 de 4 i la funció a les 5. Per accedir a la festa, tant els adults com els nens han de portar les invitacions gratuïtes, ja que els seients són numerats i l’aforament limitat. La trama de la festa se centra en que la família dels Super3 s’embarca en el Supercreuer del karaoke disposada a passar-s’ho d’allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya.

L’espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures, i el protagonitzen, a més a més dels membres de la família del Super3, els programes ‘MIC’, ‘Dinàmiks’ i ‘Rat Rank’, així com els dibuixos animats del canal. L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d’un espectacle ple de sorpreses i girs de guió que explica una història centrada en els valors de la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Els comerços del centre de la vila donen la benvinguda als Súpers

A Blanes també es viurà amb intensitat la Festa dels Súpers On Tour. Els 120 establiments associats de l’ABBC (Associació de Botiguers de Blanes Centre) han iniciat una campanya amb el lema ‘Benvinguts Súpers, Enganxa’t a Blanes!’. Tothom que dissabte vagi a qualsevol dels establiments podrà obtenir una enganxina de la família del Super3, gràcies a la col·laboració de l’organització de la festa.


Per això, s’han editat uns cartells que s’instal·laran en un lloc visible dels comerços, perquè d’aquesta manera tothom pugui aconseguir el regal. La campanya ‘Benvinguts Súpers. Enganxa’t a Blanes!’ s’ha organitzat comptant amb el suport de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que ha cedit el material.Data de realització: 03/28/2019 | Data de la darrera actualització: 03/28/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300