Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Súpers d’arreu del país acomiaden a Blanes la Festa dels Súpers On Tour, que ha finalitzat aquí el recorregut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/30/2019 12:44:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEls Súpers d’arreu del país acomiaden a Blanes la Festa dels Súpers On Tour, que ha finalitzat aquí el recorregut

Milers de súpers i les seves famílies hauran omplert al llarg de tot el dia la Ciutat Esportiva Blanes, que ha acollit la darrera parada d’aquest espectacle amb dues funcions de matí i tarda

La Ciutat Esportiva Blanes s’ha transformat avui dissabte en un immens plató de televisió en directe, on milers de nens i nenes i les seves famílies hauran gaudit al llarg de tot el dia d’un esdeveniment singular, com mai no havia tingut lloc en aquest equipament de primer ordre. Si fins ara havia allotjat campionats internacionals –d’àmbit europeu, mundial, estatal i català-, avui la Ciutat Esportiva s’ha estrenat per primera vegada allotjant un gran espectacle lúdic i d’entreteniment, al qual han assistit els súpers i les seves famílies.


Arribats des d’arreu de Catalunya o inclús de més lluny –les invitacions gratuïtes s’han reservat via internet-, la mainada i acompanyants han estat els testimonis de la darrera parada de la Festa dels Súpers On Tour. I és que una de les principals especialitats de la vila on comença la Costa Brava és precisament acollir Turisme Familiar. De fet, Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el juny de 2008 el segell de Destinació de Turisme Familiar (DTF).

Una vegada més, aquesta instal·lació, admirada a nivell internacional en l’àmbit esportiu, ha superat amb escreix la prova de demostrar que també està abastament capacitada per allotjar tot tipus d’esdeveniments de gran calatge, en aquest cas d’entreteniment. Amb anterioritat, ja s’hi han allotjat tres edicions de la gala de ‘La Nit de l’Esport’ i les festes de Carnaval dels darrers anys, organitzades per l’Ajuntament, però ara el llistó s’ha situat molt més a munt.

Ciutat Esportiva Blanes: darrera parada de la ‘Festa dels Súpers On Tour’

Les portes de la Ciutat Esportiva Blanes han obert avui dissabte a 2/4 de 10 del matí per acollir la darrera parada de la ‘Festa dels Súpers On Tour’. L’espectacle ha començat a les 11 del matí, i milers de súpers i les seves famílies han accedit al recinte per descobrir les sorpreses que s’amaguen en l’espectacle de la Festa, que es podrà tornar a veure aquesta tarda a partir de les cinc.


Aquest matí, els súpers i les seves famílies han pogut gaudir d’un gran esdeveniment a l’escenari. Primer, amb els protagonistes dels programes “MIC”, “Dinàmiks” i “Rat Rank”, i els dibuixos animats del canal Super3. Després, amb la música i les aventures de la família del Super3. L’Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll han protagonitzat un espectacle ple de sorpreses i girs de guió.


S’han encarregat d’explicar una història farcida de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. Tots els assistents han acompanyat la Família del Super3 en la seva aventura, s’han emocionat junts, han compartit els seus valors i han corejat les cançons del Super3. Si bé la festa està pensada per la canalla, la gent gran també s’ha emocionat amb l’espectacle sensorial de llum, música, sons i sensacions.

Blanes s’ha bolcat per donar la benvinguda a la Festa dels Súpers On Tour

En aquesta edició del 2019, la 22a Festa dels Súpers ha canviat el format habitual per convertir-se en un esdeveniment que ha recorregut diferents punts de Catalunya, amb l’objectiu d’arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències. La Festa s’ha fet enguany en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions de matí i tarda. Abans de Blanes, la Festa ha passat per les ciutats de Barcelona, Tarragona i Lleida.


Això ha estat vist des d’un principi com una oportunitat per promocionar el municipi on la Costa es fa Brava. Per això, la vila marinera s’hi ha bolcat. En aquest sentit, els 120 comerços de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) han iniciat una campanya amb el lema ‘Benvinguts Súpers, Enganxa’t a Blanes!’. Tothom qui durant tota aquesta jornada de dissabte hagi anat a qualsevol dels establiments haurà pogut obtenir una enganxina de la família dels súpers, gràcies a la col·laboració de l’organització de la festa.

Per això, s’han editat uns cartells que s’han instal·lat en un lloc visible dels comerços, perquè d’aquesta manera tothom ha pogut aconseguir el regal. La campanya ‘Benvinguts Súpers. Enganxa’t a Blanes!’ s’ha organitzat comptant amb el suport de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que ha cedit el material.Data de realització: 03/30/2019 | Data de la darrera actualització: 03/30/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300