Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dissabte la presentació del llibre ‘Culleres que cuiden’, de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2019 11:59:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull dissabte la presentació del llibre ‘Culleres que cuiden’, de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer

La presentació comptarà amb l’autora de les il·lustracions, Pilarín Bayés, així com d’alguns dels xefs que han col·laborat: les ‘Cuineres de Sils’, Glòria Muñoz i Jordi Gironès, entre d’altres

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes allotjarà dissabte vinent 6 d’abril a 2/4 d’1 del migdia la presentació del llibre ‘Culleres que Cuiden’, de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer. L’acte comptarà amb la participació de la il·lustradora i ninotaire Pilarín Bayés, autora de les il·lustracions de l’estoig i dels dos volums de què està format el llibre, així com de cuiners que han col·laborat amb l’aportació de receptes.


Coberta de l'estoig que conté els dos llibres 'Culleres que Cuiden'
I és que el llibre ‘Culleres que curen’ és una guia amb consells d’alimentació per a infants i adults amb càncer, escrit per la Doctora Antonieta Barahona. L’objectiu és pal·liar al màxim els efectes secundaris que poden sorgir al llarg de la malaltia derivats del tractament oncològic. Per això, hi ha un primer volum de contingut teòric i un segon de caire més pràctic i lúdic per completar al primer amb receptes de famosos cuiners i pastissers com Nandu Jubany, les Cuineres de Sils, Oriol Sala, Sergi Vallès, Carme Ruscalleda, Glòria Muñoz i Jordi Gironès, entre d’altres.


La il·lustradora Pilarín Bayés, signant un exemplar
de 'Culleres que Cuiden'
Precisament està previst que alguns dels cuiners i pastissers participin dissabte vinent en l’acte, que es tancarà amb la signatura de llibres a càrrec de Pilarín Bayés. La presentació que tindrà lloc aquest proper dissabte l’encapçalarà l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat del president de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer, Joan Torner.
Data de realització: 04/02/2019 | Data de la darrera actualització: 04/02/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300