Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest 2019 un total de 20 Audicions de Sardanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2019 11:06:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest 2019 un total de 20 Audicions de Sardanes

El proper diumenge es farà la segona audició del cicle encetat el passat mes de març, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació

Al llarg d’aquest any, Blanes acollirà un total de 20 audicions de sardanes, un nombre sensiblement superior al què solia fer-se en aquest municipi. Estan organitzades per l’Agrupació Sardanista de Blanes, amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona.


Audició de Sardanes març 2019
amb la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria
També es compta amb la col·laboració de la Banda-Cobla el Col·legi Santa Maria, qui precisament va encetar el cicle d’audicions d’aquest 2019 el passat mes de març. La segona tindrà lloc aquest proper diumenge, 7 d’abril, de nou amb la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria, qui també interpretarà les sardanes de les següents audicions programades: el 5 de maig, així com el 2 i el 9 de juny.

En la primera audició del passat mes de març la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria va oferir les sardanes ‘Jorn alegre’, ‘Torroella Vila Bella’, ‘Petit Biel’, ‘Ídols de Fang’, ‘Ullets Blaus’, ‘La font del Vilar’, ‘Mil·lenari de Santiga’, ‘Ginesta florida’ i ‘La Vall de Ribes’. Les quatre audicions programades fins el diumenge 2 de juny coincideixen en diumenge a les 12 del migdia, i s’allotgen a la Plaça d’Espanya.


En canvi, a partir del 9 de juny i fins al 21 de juliol, l’horari passa a ser a 2/4 de 8 del vespre en diversos escenaris: la Plaça dels Dies Feiners, el Banc dels Músics del Passeig de Mar, i al Monument a Joaquim Ruyra. Finalment, a partir del 26 de juliol tant els escenaris com els dies i horari en què s’oferiran sardanes són diverses.


A més a més de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, el programa preveu la participació d’altres cobles: Vila d’Olesa, Principal de Banyoles, Baix Empordà, La Flama de Farners, Premià, i Bisbal Jove. La programació de sardanes per aquest 2019 finalitzarà el 22 de setembre, amb l’audició que oferirà la Cobla Bisbal Jove a 2/4 de 8 del vespre al Banc dels Músics del Passeig de Mar.
Data de realització: 04/04/2019 | Data de la darrera actualització: 04/04/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300