Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les III Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Blanes es promocionen arreu de Catalunya per televisió


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2019 10:18:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les III Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Blanes es promocionen arreu de Catalunya per televisió

El xef del Restaurant l’Hivernacle, Ewdys Luna, va preparar mandonguilles de verat al coco al magazine ‘Ben Trobats’ emès a les televisions locals d’arreu del país a través de la XTVL

La vocació marinera de Blanes, mostrada en aquest cas a través de la seva gastronomia, s’ha donat a conèixer arreu de Catalunya a través de la televisió. El migdia d’aquest passat divendres un dels restaurants que participen aquest 2019 a les III Jornades Gastronòmiques del Mes del Peix Blau de Blanes va ser un dels convidats centrals del magazine televisiu matinal ‘Ben Trobats’.

Emès des d’Esplugues Televisió, se sintonitza arreu de Catalunya a les televisions locals de la XTVL. Des que es van posar en marxa les Jornades Gastronòmiques que periòdicament s’organitzen a Blanes, els xefs de diversos restaurants del municipi han participat al magazine per temptar als espectadors i espectadores d’arreu del país amb les seves propostes de cuina marinera.

Promoció del Mes del Peix Blau: “Mandonguilles de verat al coco”

Fins als estudis d’Esplugues Televisió s’hi va desplaçar divendres passat Ewdys Luna, xef del Restaurant l’Hivernacle, un dels 10 establiments que enguany participa en les III Jornades Gastronòmiques del Mes del Peix Blau. Ewdys Luna va preparar en viu i en directe per a l’audiència d’arreu de Catalunya unes mandonguilles de verat al coco amb parmentier de patata i remolatxa.


Ewdys Luna, xef del Restaurant 'L'Hivernacle' de Blanes.
al magazine televisiu 'Ben Trobats'
El va ajudar a desentrellar els secrets de la preparació del plat la periodista Clara Tena, la conductora i presentadora del magazine matinal. El xef del Retaurant l’Hivernacle també va parlar de les beneficioses propietats que té el peix blau per a la nostra salut, ja que és una bona font de proteïnes de qualitat, i és ric en vitamines. Qui no hagi pogut veure la intervenció del xef de cuina del restaurant blanenc té l’oportunitat de fer-ho a través del següent enllaç: https://www.alacarta.cat/ben-trobats/tall/mandonguilles-de-verat

El bo i millor de la cuina marinera de Blanes amb Peix Blau

Les III Jornades Gastronòmiques del Peix Blau compta amb la participació d’aquests establiments i els respectius xefs: Bar Casal La Cooperativa (Gemma Vila Sorroche); Cava Nit (Mònica Alemany); Celler Sant Antoni (Giovanni); El Port Pesquer (equip del restaurant); Can Kiku (Kiku); L’Hivernacle (Ewdys Luna); La Taverna de n’Esteve (Esteve Burcet); Restaurant & Lounge Club de Vela Blanes (Òscar Vilà); Tarannà (Manel de Clascà); i Va de Catas (Jacobo Gutiérrez López).


Cada establiment de restauració ofereix diferents tipus de menús i propostes que tenen el peix blau com a principal protagonista. Hi ha un ample ventall de plats, no tan sols per dinar, sinó també per fer un vermut a base de seitons fets a casa o bé una coca de sardines i advocat en pa de vidre, per posar dos exemples. També hi ha elaborades composicions per satisfer els paladars més exigents, o bé plats únics que els amants de la cuina marinera poden triar entre les propostes dels restaurants, amb ofertes que van des dels 8’90 € un dels plats més assequibles fins els 39’90 € un dels menús més complets.
Data de realització: 04/15/2019 | Data de la darrera actualització: 04/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300