Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Eleccions Municipals de Blanes ‘2019 comptaran amb un total de 10 candidatures


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2019 02:05:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les Eleccions Municipals de Blanes ‘2019 comptaran amb un total de 10 candidatures

A banda de les que ja ho havien avançat -PSC, Blanes en Comú Podem, Junts per Blanes, ERC, C’s, CUP, PP i APB- avui s’ha sabut que també es presenten VOX i UNIDOS SI

Aquest dijous s’han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona les candidatures d’arreu del territori gironí que han formalitzat la seva presentació per a les Eleccions Municipals del proper 26 de maig. Pel que fa a Blanes, s’ha confirmat que finalment seran un total de 10 llistes les que hi concorreran, tres de les quals no compten actualment amb representació municipal.


Eleccions al Parlament de Catalunya 2017
Fins el moment, només havien anunciat públicament que presentarien candidatura 8 llistes: el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Blanes en Comú Podem (la suma d’ICV-EUiA i Batega per Blanes), Junts per Blanes (entre els quals s’hi compta el PDeCAT), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans (C’s), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), i Partit Popular (PP), totes elles amb representació municipal.

La vuitena llista és l’Agrupació Participativa de Blanes-Independents de la Selva (APB), que no compta actualment amb representació municipal. Les altres dues llistes que tampoc en tenen són VOX (VOX) i UNIDOS SI (UNIDOS SI). Pel que fa als respectius /-ves caps de llista, val a dir que hi ha 2 dones: Mia Ametller (Junts per Blanes) i Elena Díaz (UNIDOS SI).


Els 8 candidats restants són: Mario Ros (PSC), actual alcalde de Blanes; Jordi Urgell (Blanes en Comú Podem); Àngel Canosa (ERC); Sergio Atalaya (C’s); Joan Rota (CUP); Salvador Tordera (PP); Xavier Lozano (APB); i Pedro Bayonas (VOX). En relació a les eleccions del 2015, van concorre-hi un total de 9 llistes, de les quals tan sols una d’elles no va obtenir representació: el PDB-PROA, una candidatura independent que va tenir dos regidors al 2007 però que, des de llavors, no n’ha tornat a tenir.
Data de realització: 04/24/2019 | Data de la darrera actualització: 04/24/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300