Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continuarÓ celebrant la Diada de Sant Jordi el cap de setmana amb el Concurs de Murals amb escolars


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 04/24/2019 12:09:56 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Blanes continuarÓ celebrant la Diada de Sant Jordi el cap de setmana amb el Concurs de Murals amb escolars

El 32Ó Concurs de Murals es farÓ dissabte i l’endemÓ diumenge l’entrega de premis. El certamen inclou excepcionalment una categoria pels 700 anys de la Parr˛quia Santa Maria

El proper cap de setmana Blanes continuarÓ celebrant la Diada de Sant Jordi amb una de les activitats mÚs tradicionals i arrelades en aquest municipi, ja que compta amb la participaciˇ dels escolars de la vila. Es tracta del 32Ŕ Concurs de Murals al Carrer, que tindrÓ lloc durant el matÝ del proper dissabte, 27 d’abril, amb la participaciˇ de tots els centres escolars del municipi.


Concurs de Murals al Carrer 2018
En aquesta ocasiˇ, la novetat mÚs destacada del certamen escolar Ús que inclourÓ amb carÓcter excepcional una nova categoria. La temÓtica dels murals Ús lliure, per˛ enguany s’ha sumat l’organitzaciˇ del concurs –l’└rea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes- s’ha sumat als actes commemoratius dels 700 anys de la Parr˛quia Santa Maria. Per aquest motiu, s’atorgarÓ una menciˇ especial en les dues categories que van a concurs.

La menciˇ especial premiarÓ les composicions que millor reflecteixin algun aspecte vinculat amb l’espai de la parr˛quia, Palau del Vescomtat de Cabrera: Edificis, Murs, Campanar, etc. El Concurs de Murals al Carrer compta amb dues categories: la “A”, per a nois i noies del cicle mitjÓ d’educaciˇ primÓria (3r i 4t); i la “B”, per a alumnes del cicle superior d’educaciˇ primÓria (5Ŕ i 6Ŕ).

El lloc on executaran en viu i en directe les seves composicions serÓ el Passeig de la Mestranša, i l’horari serÓ des de les 10 del matÝ fins la 1 del migdia. En acabat el concurs, el jurat qualificador decidirÓ els premis i mencions especials. Hi ha un 1er i 2on premis per a la categoria “A” i un 1er i 2on premis per a la categoria “B”, d’igual manera que hi ha sengles ‘Mencions Especials’ del tema dels 700 anys de la Parr˛quia Santa Maria: una per a categoria “A” i una altra per a la categoria “B”.


El veredicte i lliurament de premis tindrÓ lloc l’endemÓ diumenge, 28 d’abril, a partir de les 12 del migdia, a l’escenari del costat del Monument a Joaquim Ruyra, conegut tambÚ com ‘El Frare’. DesprÚs de l’entrega de premis, hi haurÓ una actuaciˇ musical amb la ‘Endaband Project’.
Data de realitzaciˇ: 04/24/2019 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 04/24/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300