Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continuarà celebrant la Diada de Sant Jordi el cap de setmana amb el Concurs de Murals amb escolars


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 04/24/2019 12:09:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PincellsBlanes continuarà celebrant la Diada de Sant Jordi el cap de setmana amb el Concurs de Murals amb escolars

El 32à Concurs de Murals es farà dissabte i l’endemà diumenge l’entrega de premis. El certamen inclou excepcionalment una categoria pels 700 anys de la Parròquia Santa Maria

El proper cap de setmana Blanes continuarà celebrant la Diada de Sant Jordi amb una de les activitats més tradicionals i arrelades en aquest municipi, ja que compta amb la participació dels escolars de la vila. Es tracta del 32è Concurs de Murals al Carrer, que tindrà lloc durant el matí del proper dissabte, 27 d’abril, amb la participació de tots els centres escolars del municipi.


Concurs de Murals al Carrer 2018
En aquesta ocasió, la novetat més destacada del certamen escolar és que inclourà amb caràcter excepcional una nova categoria. La temàtica dels murals és lliure, però enguany s’ha sumat l’organització del concurs –l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes- s’ha sumat als actes commemoratius dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria. Per aquest motiu, s’atorgarà una menció especial en les dues categories que van a concurs.

La menció especial premiarà les composicions que millor reflecteixin algun aspecte vinculat amb l’espai de la parròquia, Palau del Vescomtat de Cabrera: Edificis, Murs, Campanar, etc. El Concurs de Murals al Carrer compta amb dues categories: la “A”, per a nois i noies del cicle mitjà d’educació primària (3r i 4t); i la “B”, per a alumnes del cicle superior d’educació primària (5è i 6è).

El lloc on executaran en viu i en directe les seves composicions serà el Passeig de la Mestrança, i l’horari serà des de les 10 del matí fins la 1 del migdia. En acabat el concurs, el jurat qualificador decidirà els premis i mencions especials. Hi ha un 1er i 2on premis per a la categoria “A” i un 1er i 2on premis per a la categoria “B”, d’igual manera que hi ha sengles ‘Mencions Especials’ del tema dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria: una per a categoria “A” i una altra per a la categoria “B”.


El veredicte i lliurament de premis tindrà lloc l’endemà diumenge, 28 d’abril, a partir de les 12 del migdia, a l’escenari del costat del Monument a Joaquim Ruyra, conegut també com ‘El Frare’. Després de l’entrega de premis, hi haurà una actuació musical amb la ‘Endaband Project’.



Data de realització: 04/24/2019 | Data de la darrera actualització: 04/24/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300