Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes escalfa motors de cara a les Eleccions Municipals 2019


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/30/2019 05:39:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes escalfa motors de cara a les Eleccions Municipals 2019

Representants de les candidatures actualment presents a l’Ajuntament han defensat els seus programes en una Taula Rodona al Col·legi Santa Maria amb alumnes de 3er d’ESO

Quan falten 10 dies perquè comenci oficialment la Campanya de les Eleccions Municipals del 26 de maig, Blanes ha fet un primer tasteig de les diferents candidatures que hi concorren. Ha estat avui dimarts a primera hora de la tarda, a través d’una activitat organitzada pel Col·legi Santa Maria de Blanes. Representants de les llistes que actualment són presents a l’Ajuntament han estat convidats a defensar els seus respectius programes en una Taula Rodona.


Salvador Tordera (PP), Francesc Rufs (CUP), Mia Ametller (JxB), Àngel Canosa (ERC),
Mario Ros (PSC), Sergio Atalaya (C's) i Jordi Atalaya (BEC-Podem)
Han participat gairebé tots els candidats a l’alcaldia: Mario Ros (PSC), Jordi Urgell (Blanes en Comú-Podem), Mia Ametller (Junts x Blanes), Àngel Canosa (ERC), Sergio Atalaya (C’s) i Salvador Tordera (PP). L’únic cap de llista que ha excusat la seva presència és Joan Rota (CUP), substituït a la Taula Rodona pel membre de la candidatura Francesc Rufs.

Exercici pràctic per conèixer la realitat política blanenca

L’esdeveniment d’aquesta tarda culmina un intens treball liderat per la professora de Social i Coordinadora d’ESO, Conxita Palanques. L’objectiu d’aquet projecte que s’ha treballat amb els alumnes de tercer d’ESO des de l’Àrea de Socials és acostar els alumnes a la societat, a la vida política i el seu entorn, així com fomentar la pràctica i l’aprenentatge dels valors democràtics.

L’exercici didàctic els ha portat a conèixer la vida política blanenca des d’una perspectiva més propera: els partits polítics que hi concorren, els candidats i candidates a l’alcaldia, els programes electorals. Ho han fet d’una manera més dinàmica, competencial i enriquidora. Diversos alumnes s’han encarregat de presentar un per un als 7 candidats de les llistes que actualment compten amb representació municipal.


Després, cada representant polític ha disposat de quatre minuts per presentar els punts més destacats dels respectius programes electorals, hi ha tingut lloc el torn de preguntes, i finalment l’acte s’ha tancat amb les conclusions finals que han exposat els candidats i candidata. Val a dir que la setmana vinent, el proper 7 de maig, tindrà lloc un exercici anàleg a l’Institut Sa Palomera, si bé en aquest cas l’exercici ja es presenta formalment com un debat, i també s’han convidat a participar-hi als candidats que actualment no tenen representació municipal.
Data de realització: 04/30/2019 | Data de la darrera actualització: 04/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300