Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Campionat d’Espanya de Windsurf que s’acull al Club de Vela Blanes comença a destriar els favorits pel triomf


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/30/2019 11:39:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Campionat d’Espanya de Windsurf que s’acull al Club de Vela Blanes comença a destriar els favorits pel triomf

Participen 160 esportistes, entre els quals s’hi compten regatistes olímpics, va començar a disputar-se diumenge passat i culminarà demà dimecres

Aquest dimarts, 30 d’abril, el Campionat d’Espanya de Windsurf que s’està disputant en aigües de Blanes des del passat diumenge, ha arribat ja al seu equador. Des del passat diumenge s’han disputat ja 26 proves, que ja comencen a deixar entreveure els favorits a guanyar la competició. Participen 160 esportistes d’arreu de l’estat espanyol, entre els quals s’hi inclouen regatistes ja classificats pels Jocs Olímpics que es disputaran a Tòquio l’any 2020.


Segons ha informat el Club de Vela Blanes, a la classe RS:X 8.5 amb tots els SUB-21, el català de Club Nàutic Salou s’ha situat en primera posició i és el clar favorit de la classe, igual que la sevillana Blanca Manchón en RS:X femení. La flamant representant espanyola en los propers JJOO de Tokio està dominant la categoria, demostrant la seva vàlua.

Si no hi ha cap ensurt de darrera hora, Blanca Manchón té assegurada la victòria final. La quíntuple campiona del món absolut de RS:X no està trobant cap rival que li faci ombra a Blanes. En la categoria masculina es presenta un interessant duel entre els tres aspirants al podi final: el canari Àngel Granda (Campió del Món RS:X SUB-21 en 2017), l’andalús Juan Manuel Moreno (subcampió nacional 2018) i el regatista balear del CN s’Arenal Sergi Escandell, actual Campió d’España.


En la classe Raceboard hi ha un interessant duel entre Francisco Manchón (Campió del Món Màster) del CN Puerto Sherry, i l’actual campió mundial, Borja Carrecedo (CN Sevilla), que va guanya precisament aquest títol l’any passat a Blanes. Pel que fa a la flota més nombrosa, amb totes les seves classes i categories, la classe Techno, les classificacions estant avui dia molt obertes.

Hi ha 88 windsurfistes, d’entre els quals Josep Estrany, del CN s’Arsenal s’està començant a distanciar dels seus perseguidors en Techno Sub-17. Després de 5 proves ja treu 7 punts al segon i 8 al tercer, Nacho Baltasar i Xicu Ferrer, respectivament, tots dos de les Illes Balears. Finalment, en Techno Plus Víctor Roca, del Club Windsurfing Hispano Francès, del País Valencià, lidera la classificació.


El Campionat d’Espanya de Windsurfint culminarà demà dimecres amb les darreres proves que es disputaran al llarg del matí, i l’entrega de premis està previst que tingui lloc a quarts de sis de la tarda. Encapçalarà el lliurament el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer, acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Blai Vinaixa, i del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres.
Data de realització: 04/30/2019 | Data de la darrera actualització: 04/30/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300