Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurÓ avui la segona manifestaciˇ unitÓria de l’1 de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 05/01/2019 08:06:11 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

PROTESTABlanes viurÓ avui la segona manifestaciˇ unitÓria de l’1 de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora

La ‘Comissiˇ Maig Obrer i Anticapitalista’ ha convocat una manifestaciˇ que comenšarÓ a les 7 del vespre a La Plantera i finalitzarÓ davant l’Ajuntament amb la lectura d’un manifest

Avui dimecres, amb motiu de la celebraciˇ i reivindicaciˇ de l’1 de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora, la ‘Comissiˇ Maig Obrer i Anticapitalista’ ha convocat una manifestaciˇ unitÓria. Aquest Ús el segon any consecutiu en quŔ tindrÓ lloc la mobilitzaciˇ, que s’encetarÓ a les 7 de la tarda a l’Avinguda Catalunya, al barri de La Plantera, i recorrerÓ diversos carrers del municipi amb el lema ‘Pa, Sostre, Treball i Dignitat’. La marxa finalitzarÓ davant l’Ajuntament, on tindrÓ lloc la lectura d’un manifest.

La comissiˇ unitÓria estÓ formada per diverses organitzacions polÝtiques i sindicals, entitats i plataformes blanenques unides amb un mateix objectiu: dotar les entitats i organitzacions socials d’un espai des del qual promoure accions reivindicatives i de consciŔncia de classe en la jornada de l’1 de Maig. Per aquest motiu, la comissiˇ no tan sols es limita a convocar la mobilitzaciˇ d’avui dimecres, durant tot el mes de maig estÓ previst que hi hagi tota una sŔrie de jornades formatives a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge.

Data de realitzaciˇ: 05/01/2019 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 05/01/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal | PolÝtica de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300