Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L'actuació de la cantant Mirna Vilasís encetarà el divendres 3 de maig el XXVIII Cicle de Concerts Música a l’Esperança


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/01/2019 09:00:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICA A L'ESPERANÇAL'actuació de la cantant Mirna Vilasís encetarà el divendres 3 de maig el XXVIII Cicle de Concerts Música a l’Esperança

Al llarg de quatre divendres la Capella de l’Esperança allotjarà la guitarra de Jaume Torrent, les ‘Swinging Songs’ de Mrs. Jones Trio i, per tancar el cicle, el folk irlandès dels ‘Sláinte’

Puntualment, com cada mes de maig des de fa gairebé tres dècades, l’Associació Cultural Amics de Música a l’Esperança de Blanes ha organitzat un cicle de concerts que tindran lloc els quatre primeres divendres d’aquest recent estrenat mes. Es tractarà ja del XXVIII Cicle de Concerts de Música a l’Esperança, i la primera actuació tindrà lloc aquest proper divendres, 3 de maig, amb la veu de Mirna Vilasís, que presenta el seu treball ‘Espero Meravelles’ acompanyada a la guitarra per Xavi Múrcia.


Concert de Marion Harper al Cicle Música a l'Esperança 2018
El cicle continuarà al llarg de tres divendres més, els dies 10, 17 i 24 de maig, amb un repertori que, en la línia de les 27 passades edicions, no es limita a quedar-se en un sol gènere musical, sinó que fa un tasteig a una variada gama de sonoritats. D’aquesta manera, el 10 de maig serà el torn de Jaume Torrent, que interpretarà a la guitarra obres de Sor, Albéniz, Torrent i Turina. El dia 17 actuarà el ‘Mrs. Jones Trio’, amb les seves ‘Swinging Songs’, i finalment el 24 de maig tancarà el recorregut musical el grup ‘Sláinté’ amb folk irlandès.

Mirna Vilasís presenta ‘Espero Meravelles’, homenatge a Montserrat Abelló

Mirna Vilasís és cantant i multi instrumentista que ha recorregut amb la seva veu bona part de la geografia catalana. Polivalent i polifacètica, però sobretot valenta en tots els sentits, ja que porta més d’un quart de segle recorrent tots els pobles i ciutats del país, explorant, difonent i renovant la poesia i la música d’arrel catalana, ja sigui sota el seu nom o en qualsevol dels nombrosos projectes als quals ha donat forma al costat de Xavi Múrcia, la seva parella artística i sentimental.


Mirna Vilasís i Xavi Múrcia
Font: Agenda Gencat
El seu treball ‘Espero Meravelles’ va ser publicat l’any 2015, i dóna sonoritat a 13 poemes de Montserrat Abelló, un referent de les lletres catalanes, poetessa i traductora que també va traslladar al català la paraula de tòtems anglosaxons com Sylvia Plath. Mirna Vilasís va arribar a conèixer la dimensió més profunda i humana d’Abelló, la que només es pot assolir a través de vincles com l’amistat que les va unir durant molts anys: “Una de les millors amigues que he tingut mai”, afirma la cantant. Totes dues van treballar plegades en una producció conjunta, un espectacle musical basat en l’obra de la poetessa.


‘Espero meravelles’ és el testimoni d’aquest projecte. Tretze poemes de Montserrat Abelló, cantats per Mirna Vilasís i musicats per Xavi Múrcia. Versos que ja han esdevingut eterns i amb els que Vilasís ret homenatge a un dels grans noms de la cultura de casa nostra. El concert de Mirna Vilasís acompanyada a la guitarra per Xavi Múrcia començarà divendres vinent a la Capella de l’Esperança al punt de les 10 de la nit, i el preu de l’entrada és de 10€.





Data de realització: 05/01/2019 | Data de la darrera actualització: 05/01/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300