Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Judit Nedderman, Bruno Oro, Miquel Abras i Mazoni, entre d’altres, al Concert SOS Costa Brava del 4 de Maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/01/2019 08:29:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Judit Nedderman, Bruno Oro, Miquel Abras i Mazoni, entre d’altres, al Concert SOS Costa Brava del 4 de Maig

La Plataforma SOS Costa Brava ha organitzat un concert reivindicatiu que tindrà lloc el proper dissabte al vespre a Torroella de Montgrí, amb autocars gratuïts des de Blanes

El proper dissabte 4 de maig l’Espai Ter de Torroella de Montgrí allotjarà un gran esdeveniment organitzat per la Plataforma SOS Costa Brava amb el suport d’Ecologistes en Acció. Es tracta d’un concert reivindicatiu que aplegarà uns 30 músics, actors i actrius molt vinculades a la defensa del territori com ara Judit Nedderman, Bruno Oro, Miquel Abras o Mazoni, entre molts altres. Les entitats organitzadores asseguren que serà un acte de denúncia, però sobretot també una gran festa reivindicativa.

L’objectiu és sensibilitzar la mobilització ciutadana i recaptar fons per lluitar contra l’especulació urbanística que amenaça la Costa Brava. a més de les actuacions, al llarg del concert també s’aniran donant pinzellades sobre les accions que està fent la plataforma, els casos urbanístics més greus que amenacen el futur del litoral gironí, així com el nou model territorial que defensa i pretén impulsar SOS Costa Brava. La plataforma està formada per una trentena d’entitats que es van unir el passat agost del 2018 per fer un front comú contra l’especulació urbanística.

Les entrades estan a la venda a la web https://www.soscostabrava.cat/, o a través del telèfon 671 347 779, i tots els diners recaptats aniran destinats a la defensa de zones amenaçades i per promoure un model territorial sostenible al litoral gironí. El concert d’aquest proper dissabte, 4 de maig, començarà a les 9 de la nit, i la organització ha posat a disposició un bus gratuït que sortirà de Blanes a ¼ de 7 del vespre des de l’Estació d’Autobusos, i passarà per Lloret a 2/4 de 7, davant l’Hotel Olympic. Cal reservar plaça a l’autobús amb antelació als correus aturemc32blanes@gmail.com, aturemc32lloret@gmail.com, o bé trucant al telèfon 678 612 873.


Data de realització: 05/01/2019 | Data de la darrera actualització: 05/01/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300