Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Campionat d’Espanya de Windsurfing del Club de Vela Blanes finalitza avui dimecres amb clars favorits


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/01/2019 07:45:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Campionat d’Espanya de Windsurfing del Club de Vela Blanes finalitza avui dimecres amb clars favorits

Les excel·lent condicions meteorològiques d’aquest passat dimarts van contribuir a completar 15 proves en una competició que culminarà avui dimecres amb el lliurament de premis

La darrera jornada del Campionat d’Espanya de Windsurf que s’està disputant a Blanes des del diumenge va tornar a demostrar ahir dimarts, una vegada més, les seves excel·lents condicions amb què compta la vila on comença la Costa Brava per acollir esdeveniments nàutics de primer nivell. Organitzat pel Club de Vela Blanes per delegació de la Federació Catalana de Vela, les excel·lents condicions meteorològiques de la passada jornada, amb 12 nusos de mitjana de vents del sud, van contribuir a què es poguessin completar 15 proves.


Tot plegat consolida el posicionament en primera línia de Blanes i del Club de Vela com una de les localitats i entitat organitzadora que durant els darrers anys està acollint un gran nombre de competicions i esdeveniments de gran qualitat i nivell internacional. Avui dimecres, primer de maig, serà quan s’acabaran de perfilar les primeres posicions, prou consolidades ja, de manera que s’apunten en el palmarès els noms de grans favorits i favorites a endur-se les primeres posicions en les respectives categories.

Els favorits i favorites per endur-se el campionat en les respectives classes

En la classe RS:X 8 l’esportista català Guillem Segu, del Club Nàutic Salou s’està disputant la primera plaça amb l’andalús del Club Nàutic Sevilla Aurelio De Terry, ja que estan separats per tan sols dos punts de diferència. Per la seva banda, Blanca Manchón en RS:X femení es proclamarà avui dimecres amb tota seguretat Campiona d’Espanya 2019, afegint així un nou títol a la seva recent classificació per competir l’any vinent als Jocs Olímpics de Tokio.


Altres primeres posicions a tenir en compte són les que poden assolir Àngel Granda (Campió del Món RS:X Sub-21 l’any 2017), en duel amb Juan Manuel Moreno (sots campió estatal 2018), que està empatat en punts amb Sergi Escandell, l’actual campió d’Espanya. En Raceboard Francisco Manchón (Campió del Món Màster), del CN Puerto Sherry, ha començat a distanciar-se dels seus perseguidors Borja Carrecedo (CN Sevilla) i Jorge Maciel (CV Playa Oza), tots dos empatats en punts.


En Techno, els més petits de la competició tenen al balear Billy Coll liderant la categoria Sub-15, mentre que la regatista de Melilla Aitana Duarte, primera en Sub-13, ho fa en la seva respectiva categoria. I finalment en Techno Sub-17 les tres primeres posicions estan encara per decidir entre tres regatistes balears que s’ho jugaran tot en aquesta darrera jornada, mentre que en Techno Plus Víctor Roca, del Club Windsurfing Hispano Francès sembla que no tindrà problemes per endur-se la primera plaça. El campionat finalitza avui al vespre amb el lliurament de trofeus.
Data de realització: 05/01/2019 | Data de la darrera actualització: 05/01/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300