Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els germans Blanca i Curro Manchon lideren el Campionat d’Espanya de Windsurf 2019 a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/02/2019 10:23:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanes2Els germans Blanca i Curro Manchon lideren el Campionat d’Espanya de Windsurf 2019 a Blanes

La competició acollida al CV Blanes, amb 160 regatistes es va tancar ahir amb l’entrega de premis encapçalada pel president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torras

L’acte de lliurament de premis del Campionat d’Espanya de Windsurf 2019 va posar ahir dimecres punt i final a la competició, que s’ha estat acollint en aigües de Blanes des del diumenge, organitzada pel Club de Vela Blanes per delegació de la federació. Els germans Blanca i Curro Manchon han liderat la classificació: Blanca ho ha fet des del principi en RS:X Femení, i Curro s’ha proclamat Campió d’Espanya absolut en Raceboard.


Entrega de Premis del Campionat d'Espanya de Windsurfing al CV Blanes
S’han tancat així cinc intenses jornades –quatre d’elles amb les proves- amb més de 160 regatistes de 8 equips federatius d’arreu de l’estat espanyol: Catalunya, Andalusia, Illes Balears, Canàries, Euskadi, Galícia, Melilla i València. També han participat regatistes internacionals de Finlàndia, Estats Units, França i Austràlia.


Una vegada més, el Club de Vela Blanes ha revalidat la seva vàlua organitzativa amb esdeveniments de primer ordre. Així ho va ratificar ahir dimecres el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, qui va presidir l’acte de lliurament de premis, acompanyat del vicepresident del vicepresident de la Federació Espanyola de Vela i comodor del Club de Vela Blanes, Xavi Manresa, i del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa. També els van acompanyar Joel Comas i Salvador Gutiérrez, regidors de l’Ajuntament de Blanes.

Palmarès esportiu del Campionat de Windsurfing 2019 a Blanes

A banda del lideratge dels germans Manchón, en Raceboard s’ha proclamat sots-campió sènior Borja Carrecedo (CN Sevilla), mentre que Jorge Maciel (CV Playa de Oza) és Campió Màster d’Espanya. En RS:X masculí Àngel Granda (RCN Gran Canària), es va imposar finalment al regatista balear Sergi Escandell (CN s’Arenal) i a Juan Manuel Moreno (sots-campió estatal 2018).


El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa,
en l'acte de lliurament de premis
En RS:X 8.5 el català Guillem Segu s’ha proclamat campió juvenil, i en la categoria Sub-17 el podi complet l’han acaparat regatistes balears de Techno: Josep Estrany, Xicu Ferrer i Nacho Baltasar. En Sub-15 el també balear Billy Coll s’ha proclamat Campió d’Espanya masculí, i Azul Sánchez (RCN Melilla) en la categoria femenina.


El regidor de l'Ajuntament de Blanes, Joel Comas, durant
l'acte de lliurament de premis
Val a dir que durant l’acte de lliurament de trofeus també es va aprofitar per agrair la tasca dels membres dels Comitès de Regata, Oficial principal, President i Comitè de Protestes, a qui es va regalar una reproducció del cartell del campionat, obra de Pilar Prieto. Finalment, l’acte –que va transcórrer en un ambient eminentment festiu- es va tancar amb un més que distès sorteig de pernils entre els participants. Tanmateix, es va fer un reconeixement en especial a tot l’staff tècnic del Club de Vela Blanes, encapçalat pel seu director esportiu, Juan Miguel Aguirre, el gerent de l’entitat, Héctor Espadas, i el secretari esportiu i responsable d el’Àrea Social i de Comunicació, José Luis Yubero. També es va agrair la impagable tasca del fotògraf internacional Alfred Farré, autor de les instantànies de la competició.

Data de realització: 05/02/2019 | Data de la darrera actualització: 05/02/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300