Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

40 anys de la Diada de Germanor de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/03/2019 01:12:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

40 anys de la Diada de Germanor de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes

Per commemorar-ho, l’alcalde va lliurar una reproducció de l’escut oficial del consistori a l’entitat, que va encetar la jornada amb una missa, i la va completar amb un Dinar de Germanor

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Centre Cívic Benet Ribas de Blanes va celebrar aquest passat dimecres, coincidint amb l’1 de maig, l’esdeveniment més assenyalat que l’entitat protagonitza al llarg de tot l’any. Es tracta d’un acte que des que es va posar en marxa fa quatre dècades s’ha celebrat sempre coincidint amb aquesta data, l’1 de maig, i des de llavors mai no ha faltat a la seva cita anual.


Missa 40a Diada de Germanor
Enguany, però, l’esdeveniment ha estat encara més especial, ja que la Diada de Germanor ha complert els 40 anys de vida. Fidels a aquesta tradició, doncs, la celebració es va encetar dimecres passat a les 11 del matí, amb una Missa Solemne en record dels pensionistes i jubilats difunts que es va allotjar a la Parròquia Santa Maria. L’acte religiós va comptar amb els cants de la Coral Jubilate, que actualment ha passat a dirigir Agustí Delgado en substitució de la veterana Ma Rosa Vidal.

Reproducció de l’escut de l’Ajuntament de Blanes amb motiu dels 40 anys

Com és tradicional, la jornada festiva de la 40a Diada de Germanor va continuar després amb un Dinar de Germanor que, per tercer any consecutiu, es va allotjar al Restaurant Mont-Ferrant de Blanes. El va encapçalar l’alcalde i regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Mario Ros, acompanyat del vicepresident de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Salvador Martínez, ja que el president, Josep Lluís Merino, no va poder assistir per motius de salut.


L'alcalde de Blanes, Mario Ros, lliura l'escut de l'Ajuntament
al vicepresident de l'entitat, Salvador Martínez
A la part final de l’acte, en el moment dels parlaments, l’alcalde va aprofitar l’avinentesa per lliurar un reconeixement a l’entitat amb motiu d’haver complert les quatre primeres dècades de la Diada de Germanor. Per commemorar-ho, Mario Ros va lliurar a Salvador Martínez una placa amb una reproducció en ceràmica de l’escut oficial de l’Ajuntament de Blanes. El vice-president de l’entitat va agrair aquest gest, i va desitjar que Josep Lluís Merino es recuperi aviat i continuï amb les seves tasques al front de l’associació.


La darrera part de l’acte, després de l’àpat i el torn de parlaments, va ser l’habitual i animat ball de fi de festa, amenitzat amb música i cançons en viu. Abans, però, tots els comensals –uns 200 assistents- van poder degustar un ingredient força especial: un doble Pastís Massini commemoratiu de la 40a Diada de Germanor.
Data de realització: 05/03/2019 | Data de la darrera actualització: 05/03/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300