Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diumenge Blanes acollirà la 6a Marxa Solidària ‘Oncolliga’t en Marxa’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/08/2019 02:51:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ONCOLLIGADiumenge Blanes acollirà la 6a Marxa Solidària ‘Oncolliga’t en Marxa’

Organitzat per Oncolliga Blanes, la marxa sortirà el diumenge 12 de maig a les 10 del matí des del Passeig de Mar, són 8 km a peu pla, i obsequis per a les 600 primeres inscripcions

Blanes allotjarà aquest proper cap de setmana un dels esdeveniments solidaris a cavall entre l’esport i la festa que cada any aplega un públic fidel de totes les edats i condicions físiques. La causa s’ho mereix: es tracta de la 6a Marxa Oncolliga’t en Marxa, que organitza la Fundació Oncolliga Blanes, comptant amb el suport de l’Ajuntament i d’un bon grapat d’empreses col·laboradores.


5a Marxa Oncolliga't en Marxa 2018
Aquest 2019 la marxa s’ha avançat una setmana respecte l’any anterior, de manera que tindrà lloc aquest proper diumenge 12 de maig, a partir de les 10 del matí, amb sortida i arribada des del Passeig de Mar. La proposta és fer un còmode recorregut de 8 quilòmetres a peu pla, i principalment arran de mar. Els participants s’han d’inscriure mitjançant un donatiu al preu de 8€, i les 600 primeres inscripcions ja compten amb un obsequi assegurat: la característica samarreta que identifica cada any la marxa.

Inscripcions: dissabte 11 tot el dia i diumenge a 2/4 de 9 del matí

Les primeres inscripcions de la marxa ja es van començar a fer el passat cap de setmana, i se seguiran fent el proper dissabte 11 de maig d’11 a 14 h del matí, i de 18 a 21 h al Passeig de Dintre. L’endemà diumenge, el mateix dia de la marxa, també es podran fer inscripcions a partir de 2/4 de 9 del matí a la carpa de sortida ubicada al Passeig de Mar.


El tret de sortida de la 6a Marxa Oncolliga’t en Marxa es donarà una hora i mitja més tard, a les 10 del matí. Tots els donatius que es recullin es destinaran a la Fundació Oncolliga, una entitat sense ànim de lucre que va néixer fa 15 anys amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996. A Blanes, la seu local de l’entitat es va presentar el maig de l’any 2014 i, des d’aquell mateix any, ja es va organitzar la primera edició de la popular marxa que tindrà lloc diumenge vinent.Data de realització: 05/08/2019 | Data de la darrera actualització: 05/08/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300