Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes aposta pels continguts en streaming de cara a les Eleccions Municipals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/09/2019 11:52:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOL’Ajuntament de Blanes aposta pels continguts en streaming de cara a les Eleccions Municipals

A partir del 10 de maig es posarà en marxa un web on hi haurà a la disposició de la ciutadania entrevistes amb els caps de llista, així com les emissions en directe del Debat Electoral del 23 de maig i de la Nit Electoral del 26 de maig per seguir els resultats

A partir de demà divendres 10 de maig, coincidint amb l’inici de la campanya electoral, l’Ajuntament de Blanes posarà en marxa aquest web: https://municipals.blanes.cat vinculat a la plana oficial del consistori. A través d’ell es posaran a disposició de la ciutadania per a la seva consulta tots els continguts audiovisuals que el Servei de Comunicació del consistori ha preparat de cara a les Eleccions Municipals del 26 de maig. Es tracta que la ciutadania pugui conèixer millor tant els candidats i candidates com les propostes que defensen als respectius programes electorals.


Gravació entrevistes als candidats i candidates
Els continguts són tres: entrevistes amb els i les alcaldables; un Debat Electoral amb els caps de llista de les 10 candidatures; i el seguiment dels resultats, minut a minut, amb l’Informatiu Especial Nit Electoral del 26 de maig. Les entrevistes es van enregistrar en vídeo el passat cap de setmana, i es podran visionar a partir d’aquest divendres 10 de maig, quan comença oficialment la campanya.

El periodista Marc Romero ha entrevistat els caps de llista de 9 de les 10 candidatures presentades aquest 2019: Mario Ros (PSC); Jordi Urgell (Blanes En Comú-Podem); Mia Ametller (Junts x Blanes); Àngel Canosa (ERC); Sergio Atalaya (C’s); Joan Rota (CUP); Salvador Tordera (PP); Elena Díaz (UNIDOS-SI); i Xavier Lozano (APB).


Pel que fa la candidatura de VOX, que encapçala Pedro Bayonas, va declinar fer l’entrevista al no poder disposar de les preguntes prèviament, una qüestió que no es va facilitar a cap de les candidatures. Les entrevistes també es podran seguir íntegrament per Ràdio Blanes els dies laborables del 14 al 24 de maig, després dels Butlletins Informatius de les 13 h i les 19 h.

Debat Electoral el 23 de Maig al Teatre de Blanes

El Debat Electoral, moderat pel periodista Marc Romero, comptarà amb la participació dels caps de llista de les 10 candidatures es farà d’aquí a dues setmanes, el dijous 23 de maig a les 8 del vespre al Teatre de Blanes, obert a la lliure assistència del públic. S’ha organitzat amb la col·laboració d’El Punt-Avui i serà la primera vegada que el recinte allotja aquest esdeveniment després que, en comicis anteriors, acostumava a fer-se a la Sala de Plens de l’Ajuntament.


A més de transmetre’s en vídeo per streaming al nou web habilitat -al qual es podrà accedir fàcilment a través del web de l’Ajuntament-, el Debat Electoral també es podrà seguir pel canal de TDT d’El Punt-Avui Televisió, així com per Ràdio Blanes, al 9.7 de la FM. El desplegament tècnic per cobrir aquest esdeveniment, l’acte central d’aquell dia en les respectives campanyes electorals de les forces polítiques que hi concorren, es cobrirà amb entre 5 i 8 càmeres de televisió per no perdre’s cap ni un detall de l’intercanvi d’opinions.

Especial Informatiu Nit Electoral Municipals de Blanes 2019

La culminació dels 15 dies de campanya -que comencen aquesta mitjanit- tindrà lloc el diumenge 26 de maig, amb la celebració dels comicis locals. A partir de ¾ de 8 del vespre començarà un Programa Especial Informatiu de seguiment de la Nit Electoral, des d’un plató de televisió que s’instal·larà al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes.


Diversos departaments del consistori, en coordinació amb el Servei de Comunicació, estan preparant aquests dies els dispositius i els recursos necessaris per oferir els resultats que es vagin sabent minut a minut, barri per barri, arreu de les 40 meses de votació ubicades en 19 seus electorals. Quan el recompte de vots ja comenci a ser prou representatiu, arribarà el moment de poder copsar les valoracions dels caps de llista de les diferents candidatures, a qui s’ha convidat que s’acostin al plató de televisió.


Aquest programa, al igual que la resta de continguts, es podrà seguir en vídeo en directe per streaming a https://municipals.blanes.cat i per Ràdio Blanes. Tanmateix, està previst que els mitjans de comunicació puguin fer connexions en directe durant la realització del programa perquè les respectives audiències puguin estar informades de com evolucionen els resultats a Blanes, el tercer municipi de comarques gironines.Data de realització: 05/09/2019 | Data de la darrera actualització: 05/09/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300