Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El guitarrista Jaume Torrent, protagonista divendres del XXVIII cicle de concerts de Música a l’Esperança


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/09/2019 06:25:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El guitarrista Jaume Torrent, protagonista divendres del XXVIII cicle de concerts de Música a l’Esperança

El guitarrista i compositor interpretarà peces de Ferran Sor, Isaac Albéniz, Joaquin Turina, i del mateix músic, Jaume Torrent, en el segon concert del cicle d’aquest 2019

Aquest segon divendres del mes de maig, el dia 10, tindrà lloc la segona vetllada que proposa enguany el XXVIII cicle de Concerts de Música a l’Esperança. En aquesta ocasió serà el torn de Jaume Torrent, guitarrista i compositor, que ha preparat un programa variat, amb una primera part on tocarà peces de Ferran Sor, mentre que a la segona arrencarà amb tot un clàssic, Isaac Albéniz, seguit per obres composades pel propi Jaume Torrent.


el guitarrista i compositor Jaume Torrent
El concert es tancarà amb la ‘Sonata Espanyola’, de Joaquín Turina. Val a dir que la guitarra de Jaume Torrent ha sonat arreu del planeta, partint com a base des de la seva Barcelona natal. Ha impartit classes i cursos de guitarra tant a llocs allunyats com Dallas, Chatellerault, Rust o Viena com més propers. També ha actuat com a solista amb orquestres de Barcelona, València, Luxemburg, París, Israel, Ucraïna, Moscou, Tokio o La Habana, entre d’altres.

El concert, que s’allotjarà a la Capella de l’Esperança aquest divendres 10 de maig a partir de les 10 de la nit, costa 10 € cada entrada, i està organitzat per l’Associació Cultural ‘Amics de Música a l’Esperança’ amb el suport de Floristeria Roser i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes. La tercera sessió d’enguany que tindrà lloc la setmana vinent, el divendres 17 de maig, anirà a càrrec de Mrs. Jones Trio, que oferirà ‘Swinging Songs’.
Data de realització: 05/09/2019 | Data de la darrera actualització: 05/09/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300