Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 6a Marxa Solidària ‘Oncolliga’t en Marxa’ torna a fer rècord, amb prop d’un miler de participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/13/2019 10:03:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ONCOLLIGALa 6a Marxa Solidària ‘Oncolliga’t en Marxa’ torna a fer rècord, amb prop d’un miler de participants

Si l’any passat va triplicar els assistents, l’any passat van ser 816, i aquest 2019 han estat 993 persones, que el matí d’aquest passat diumenge van fer un recorregut de 8 kilòmetres

Una vegada més, ‘Oncolliga’t en Marxa’ de Blanes ha tornat a superar totes les expectatives quant a participació. La sisena edició de la marxa solidària que va tenir lloc el matí d’aquest passat diumenge va sumar finalment 993 assistents, després que l’any passat van haver-n’hi 816. De fet l’edició del 2018 va marcar tota una diferència en relació a la primera, quan van participar unes 300 persones.


6a Marxa Oncolliga't en Marxa
L’esdeveniment va transcórrer ahir amb la tònica general que el caracteritza: un ambient 100% festiu per sumar esforços envers una causa que aplega molts cors i molts sentiments: la lluita contra el càncer. Organitzada per la Fundació Oncolliga Blanes, una vegada més també va comptar amb la insubstituïble col·laboració del Grup Fondistes Blanes, així com de l’Ajuntament de Blanes i d’un bon grapat d’empreses que fan possible que sigui realitat any rere any.

De fet, les conegudes samarretes identificatives de la marxa que en cada edició canvien de color, i es lliuraven als 600 primers inscrits, ja estaven esgotades abans de la marxa, i ahir diumenge fins i tot es van esgotar els dorsals. El preu de la inscripció és amb un donatiu de 8 €, que es van lliurar tot i no disposar ni de samarreta ni de dorsal.


També hi havia una taula informativa on hi havia la possibilitat de contribuir a la Fundació Oncolliga Blanes adquirint alguns productes amb el logotip de l’entitat solidària. D’altra banda, s’oferien cors d’artesania, que han estat confeccionats per les dues membres de l’entitat que van estar-se tot el matí regentant la parada i oferint també informació de l’entiat.

Una marxa solidària per a totes les edats i condicions físiques

L’ambient festiu es va començar a copsar al Passeig de Mar des de primera hora del matí, quan s’ultimaven els darrers preparatius per la marxa, fins que aquesta va començar puntualment a les 10 del matí. Els participants van fer un recorregut de 8 kilòmetres a peu pla, principalment arran de mar. La majoria ho van fer a pas viu o passejant, mentre que d’altres optaven per córrer.


Novament, ahir al matí es van veure grups d’amics i amigues, així com de famílies senceres, inclosos els infants que duien en carretons. Tampoc no van faltar els qui van fer la marxa amb els seus animals de companyia, tal com sol ser habitual en d’altres esdeveniments esportius/festius que es fan a Blanes. L’alegria i el bon rotllo van ser la tònica general d’un esdeveniment que es viu com una festa, a cavall entre l’esport i la solidaritat.


Un cop fet el recorregut, els participants que tornaven al lloc de partida –el Passeig de Mar en la confluència amb el Carrer Ample- van poder reposar forces amb diversos ingredients. A les carpes situades al lloc d’arribada se’ls hi va oferir aigua, pomes i coca, així com la possibilitat de fer un capbussada a la platja, que ahir convidava a ser visitada pel bon temps que va fer.Data de realització: 05/13/2019 | Data de la darrera actualització: 05/13/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300