Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà del 15 al 17 de maig la XXVI Mostra de Teatre d’Instituts Públics de les comarques de Girona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/13/2019 04:57:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes acollirà del 15 al 17 de maig la XXVI Mostra de Teatre d’Instituts Públics de les comarques de Girona

Prop de mig miler de participants- entre alumnes, professors i monitors-, presentaran 22 obres teatrals corresponents a 16 instituts gironins, afegint com a cloenda una peça d’’El Galliner’

El Teatre de Blanes i l’Esbarjo Parroquial allotjaran aquesta setmana, del 15 al 17 de maig, una nova edició d’una experiència que cada any sorprèn pels seus continguts, perquè no deixen indiferent a ningú per la seva creativitat i pels temes que s’hi tracten. Es tracta de la XXVI Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques de Girona, organitzat pel Seminari del Professorat de Teatre de les comarques gironines amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.


XXV Mostra de Teatre als INS de Girona - 2018
Participaran prop de mig miler de persones, sumant alumnes, professors i monitors que seran a Blanes per oferir les obres que han estat assajant als respectius centres des que va començar l’actual curs 2018-2019. Sumen un total de 22 obres, que pertanyen a 16 centres gironins. Les representacions s’encetaran el dimecres 15 de maig a les 10 del matí, i finalitzaran el divendres dia 17 a quarts de tres de la tarda amb el lliurament d’obsequis.

Un total de 22 obres a càrrec de 16 instituts gironins

Enguany els 16 instituts que participen són: INS Abat Oliba de Ripoll, INS de Palamós, INS S’Agulla de Blanes, INS Pla de l’Estrany de Banyoles, INS Alexandre Deulofeu de Figueres, INS Josep Brugulat de Banyoles, IE de Lloret de Mar, INS St. Elm de Sant Feliu de Guíxols, INS de Tossas de Mar, INS Puig Cargol de Calonge, INS Narcís Monturiol de Figueres, INS de Celrà, INS Serrallarga de Blanes, INS Carles Rahola de Girona, INS Cap Norfeu de Roses i INS Ermessenda de Girona.


Lliurament Placa 25 anys de la Mostra, 2018
Quant a novetats, cal destacar-ne dues. D’una banda, un espectacle de dansa i piano a càrrec de ballarines i un pianista de Blanes que tindrà lloc el dijous a la una del migdia al Teatre de Blanes.. D’altra banda, l’altra novetat es farà el divendres a les 2 de la tarda, amb la presentació de l’obra ‘Exsilium’, del Grup Jove del Centre de Formació Teatral ‘El Galliner’ de Girona com a cloenda de la mostra.

Val a dir que, tot i que l’esdeveniment comenci el dimecres, la cerimònia oficial d’inauguració tindrà lloc l’endemà dijous. Més concretament a les 13’20 hi haurà uns parlaments a càrrec de l’alcalde de Blanes i regidor de Cultura, Mario Ros; representants del Seminari del Professorat de Teatre de les comarques gironines; i el director dels serveis Territorials d’Educació a Girona, Marí Fonalleras.


La XXVI Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques gironines compta amb la col·laboració del Centre de Formació Teatral El Galliner de Girona, El Teatre de Blanes, l’Esbarjo Parroquial i l’Esbart Joaquim Ruyra.Data de realització: 05/13/2019 | Data de la darrera actualització: 05/13/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300