Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les ‘Swinging Songs’ del Mrs. Jones Trio ompliran de swing i jazz el XXVIII Cicle de Música a l’Esperança


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/15/2019 05:08:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICA A L'ESPERANÇALes ‘Swinging Songs’ del Mrs. Jones Trio ompliran de swing i jazz el XXVIII Cicle de Música a l’Esperança

Format per Loreto Muñoz Osorio, Joel Moreno Codinachs i Felipe Contreras, el grup promet fer passar una bona estona a tots els assistents al tercer concert del cicle d’enguany

El XXVIII Cicle de Concerts ‘Música a l’Esperança’ arribarà aquest divendres a la tercera sessió, amb un cartell que, ja d’entrada, promet fer passar una estona amb la sempre estimulant música de swing i jazz. En aquesta ocasió visitarà la Capella de l’Esperança el ‘Mrs. Jones Trio’, un tercet format per Loreto Muñoz Osorio (cantant), Joel Moreno Codinachs (guitarra) i Felipe Contreras (contrabaix).


'Mrs. Jones Trio'
Ofereixen ‘Swinging Songs’, i el concert començarà a les 10 de la nit d’aquest divendres 17 de maig, amb un preu d’entrada de 10 €. La cantant del grup, Loreto Muñoz, ja va actuar al cicle de concerts blanencs fa nou anys, en aquella ocasió formant part de ‘Rosa y los Sánchez’. Ha participat en agrupacions de música tradicional de Brasil, Xile i Cuba com a violoncel·lista i veu, i compta amb una llarga experiència en la música de cambra i orquestral.

L’acompanyava llavors i també ho farà aquest divendres Felipe Contretas, qui es va iniciar en la guitarra tradicional xilena des de molt petit, formant-se després com a contrabaixista a la Universitat Catòlica de Xile, així com a l’Escola Superior de Música de Catalunya i a Berlin. Per la seva banda, Joel Moreno Codinachs també té una intensa trajectòria professional que l’ha dut a La Haia i Nova York, on va residir dos anys per viure una de les experiències musicals més intenses sota la tutela de Peter Bernstein, John Scofield, Jonathan Kresisberg i Jean Michel Pilc.Data de realització: 05/15/2019 | Data de la darrera actualització: 05/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300