Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per al 23è Homenatge a la Gent Gran que tindrà lloc el diumenge 2 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/20/2019 02:43:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes es prepara per al 23è Homenatge a la Gent Gran que tindrà lloc el diumenge 2 de juny

Des d’avui, del 20 al 27 de maig, es poden fer les inscripcions per assistir com a públic a la festa, que inclourà diverses actuacions i l’Homenatge a les Noces d’Or

Un dels esdeveniments més tradicionals que des de fa més de dues dècades se celebra a Blanes és l’Homenatge a la Gent Gran, que se sol celebrar a cavall entre el maig i el juny. Aquest 2019 tindrà lloc el primer cap de setmana del proper mes, el diumenge 2 de juny, a l’emplaçament on s’hi ha estat acollint els darrers anys: a l’envelat situat a l’esplanada de l’antic Pavelló d’Esports.


Homenatge a la Gent Gran 2018
Des d’avui dilluns, 20 de maig, i fins el dilluns de la setmana vinent, 27 de maig, es poden formalitzar les inscripcions fins esgotar localitats, ja que hi ha places limitades d’aforament. Per apuntar-se a l’Homenatge a la Gent Gran hi ha la opció d’anar a dos possibles indrets: el Casal Cívic Benet Ribas (a la Plaça d’Espanya) s’hi pot anar de dilluns a divendres de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del matí, i a la Casa del Mar (Racó d’en Portas) de dilluns a divendres des de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre.

Actuacions de diversos grups i Homenatge a les Noces d’Or

Organitzat pel Consell Municipal de les Persones Grans de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, el 23è Homenatge a la Gent Gran que tindrà lloc el diumenge 2 de juny començarà a les cinc de la tarda. El grup central el configuraran diverses actuacions dalt l’escenari que s’haurà alçat a l’envelat.

Durant la festa hi haurà una Desfilada de Vestits de Paper i Balls Country del Casal Cívic Benet Ribas i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes; així com Sardanes, Sevillanes, Ball Modern i Jotes de la Casa del Mar i l’Associació de Pre-Juibilats i Pensionistes de la Casa del Mar. D’altra banda, també hi haurà diverses actuacions del Grup Miratge de Blanes.


Matrimonis Noces d'Or 2018 acompanyats dels representants
municipals i de les entitats paticipants en l'acte
Fotografia: Herminio Martino
La part més destacada de la vetllada arribarà cap al final, després que s’hagin ofert les actuacions. Serà el moment de fer l’Homenatge a les Noces d’Or, és a dir, a les parelles i matrimonis que durant el 2019 compleixen els 50 anys de casats. A rengló seguit, també es lliurarà un obsequi d’agraïment als representants de les entitats que hauran actuat. Poc després, hi haurà el Fi de Festa, centrat en un ball amb música en viu.
Data de realització: 05/20/2019 | Data de la darrera actualització: 05/20/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300