Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i nou municipis gironins més participaran en el cap de setmana ‘Catalunya, Hola Família!’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/20/2019 09:04:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes i nou municipis gironins més participaran en el cap de setmana ‘Catalunya, Hola Família!’

És el segon any consecutiu en què Blanes participa en aquesta acció impulsada per l’Agència Catalana de Turisme, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny

Un total de 10 destinacions gironines acreditades amb les marques ‘Platja en Família’ i ‘Natura i Muntanya en Família’ de l’Agència Catalana de Turisme participaran enguany en el ‘Catalunya, Hola Família!’. Es tracta d’una gran acció promocional del turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 19 de juny. Blanes hi participa per segon any consecutiu, i la resta de municipis són: Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Roses, Vall d'en Bas - Les Preses i Torroella de Montgrí-l’Estartit.


Taller Volada d'Estels Campanya 'Hola Família!' 2018
Durant aquests dies, 25 destinacions turístiques d’arreu de Catalunya i 120 empreses participen en aquesta iniciativa i han programat prop de 200 activitats pensades especialment per gaudir en família. Concretament, a les comarques de Girona, en tindran lloc prop de 50. Pel que fa a les empreses -tant allotjaments com empreses d’activitats-, a les nou destinacions gironines hi participen 31.

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una (divendres i dissabte) per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana. Pel que fa a les activitats programades per a aquest cap de setmana, seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%. Les destinacions participants estan certificades per l'ACT amb les marques "Platja en Família" i "Natura i Muntanya en Família".


Les destinacions de costa on planificar aquest cap de setmana especial són Blanes, Calella, Calafell, Calonge-Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d'Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí i l'Estartit, Vila-seca i la Pineda Platja i Vilanova i la Geltrú.


En la iniciativa també participen 6 instal·lacions certificades amb la marca “Equipament familiar”: Zoo del Pirineu, Centre Gaudí de Reus, l’estació de muntanya Vall de Núria, L’Aquàrium de Barcelona, Illa Fantasia i Catalunya en Miniatura. Aquesta marca està pensada per a tots els equipaments turístics singulars de costa o d’interior com ara parcs aquàtics, estacions d’esquí o parcs d’atraccions, entre d’altres, que vulguin certificar-se i especialitzar-se en Turisme Familiar. Més informació al web catalunya.com
Data de realització: 05/20/2019 | Data de la darrera actualització: 05/20/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300