Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja de Blanes, Lloret i Tossa rep els guanys d’un espectacle del Casal Benet Ribas i la Casa del Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2019 03:56:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja de Blanes, Lloret i Tossa rep els guanys d’un espectacle del Casal Benet Ribas i la Casa del Mar

Les dues entitats que apleguen sengles associacions de gent gran han lliurat a Creu Roja més de 700 euros

L’Assemblea de Creu Roja de Blanes-Lloret-Tossa ha rebut els diners recaptats fa pocs dies, amb motiu d’un espectacle benèfic que es va organitzar amb aquesta finalitat al Teatre de Blanes. La vetllada va tenir lloc a principis d’aquest mes, i va estava protagonitzada per socis i voluntaris de les associacions de gent gran del Casal Cívic Benet Ribas i de la Casa del Mar.

L’espectacle va incloure actuacions de ball i cant, que van propiciar una sessió molt entretinguda al Teatre de Blanes. El benefici de la venda d’entrades, més de 700 euros, ha estat lliurat per representants de totes dues entitats de gent gran a Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa perquè es facin arribar a serveis en què treballa la ONG local amb seu a Blanes.


Acte de lliurament dels diners recaptats en l'espectacle benèfic
En aquest sentit, Creu Roja ja ha avançat que es destinaran a projectes d’infantesa en risc. Així es va acordar durant el de lliurament de la quantitat econòmica, un acte encapçalat per la presidenta i vice-president de Creu Roja, Lluïsa Bertolín i Miquel Lupiáñez, respectivament; el president de la Casa del Mar, Agapito Barberà; i Joaquima Turon, de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Cívic Benet Ribas, entre d’altres assistents.

Des de Creu Roja s’ha agraït la suma d’esforços que han esmerçat aquestes dues entitats que apleguen gent gran de Blanes, pel treball conjunt que ha permès poder recaptar uns dines que seran molt ben utilitzats. En aquest darrer sentit, també s’ha remarcat que la destinació serà per a projectes en favor dels infants i de les famílies desfavorides.
Data de realització: 05/29/2019 | Data de la darrera actualització: 05/29/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300