Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La IV Nit de l’Esport de Blanes de dissabte vinent, 1 de juny, inclourà canvis d’escenografia per fer-la més lluïda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2019 12:02:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa IV Nit de l’Esport de Blanes de dissabte vinent, 1 de juny, inclourà canvis d’escenografia per fer-la més lluïda

La festa, que s’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes, començarà a 2/4 de 7 amb la recepció de convidats i a partir de les 7 es lliuraran 55 premis individuals i col·lectius

Aquests darrers dies s’estan ultimant tots els detalls necessaris perquè, una vegada més, la que enguany ja serà IV Nit de l’Esport de Blanes torni a ser tot un èxit. L’esdeveniment s’allotjarà dissabte vinent, 1 de juny, a la pista verda de la Ciutat Esportiva Blanes, la més gran de l’equipament. Els seus únics i absoluts protagonistes són les entitats, homes i dones, nens i nenes que practiquen i/o promouen alguna disciplina de caràcter esportiu en aquest municipi.


IV Nit de l'Esport de Blanes
Fotografies: Aitor Roger
Aquest 2019 una de les principals novetats serà el canvi d’escenografia que s’ha plantejat perquè la festa pugui ser gaudida encara amb més intensitat que mai per tots els participants. Seguint la mateixa línia dels tres primers anys, l’esdeveniment comptarà amb una massiva participació de representants del món esportiu local, i per això la previsió és que la pista s’ompli amb centenars d’assistents.

S’asseuran davant l’escenari que centrarà totes les mirades quan hi vagin pujant els esportistes, equips, col·lectius, entrenadors i membres de junta que han estat escollits per les respectives entitats per rebre els premis. Hi ha dues categories per recompensar l’esforç, implicació i dedicació tant a títol individual com col·lectiu de les entitats esportives, les protagonistes de tota la vetllada.


L’acte el presidirà l’alcalde i regidor d’Esports en funcions, Mario Ros, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. Seran tots ells i elles qui s’encarregaran d’anar lliurant els trofeus de la IV Nit de l’Esport de Blanes, que també inclourà, com és habitual, diversos Reconeixements Especials que s’entregaran un cop s’hagin donat els escollits per les entregats esportives.

Un mestre de cerimònies d’excepció: el periodista blanenc Rafel Bagot

Per quart any consecutiu, perquè l’acte sigui més amè i amb l’habitual bon rotllo i savoir faire que el caracteritza, es comptarà amb la col·laboració del periodista blanenc de TV3, Rafel Bagot. Serà ell qui s’encarregarà d’anar desvetllant al llarg de la vetllada els noms de les i les guanyadores de la IV Nit de l’Esport de Blanes.

Un cop enllestida l’entrega de premis, hi haurà una segona part durant la qual s’oferirà un refrigeri, amenitzat per la música del DJ José Marín, més conegut amb el sobrenom de Pepo. Abans, però, l’alcalde i un representant de cadascun dels grups polítics municipals hauran protagonitzat des de dalt l’escenari la simbòlica primera partició de la cirereta de la festa.


Es tracta d’un pastís commemoratiu de la Nit de l’Esport que haurà confeccionat ex professo per a la ocasió un pastisser molt especial, col·laborador habitual de la festa: l’ultrafondista blanenc Xavi Marina, qui regenta amb la seva família la coneguda Pastisseria Marina de La Plantera. La IV Nit de l’Esport començarà a 2/4 de 7 amb la recepció dels convidats al hall de la Ciutat Esportiva Blanes, l’accés dels convidats a la Pista Verda s’encetarà a ¾ de 7, i la cerimònia a les 7 de la tarda, amb una previsió de finalització que voltarà les 10 de la nit.

La festa de lliurament de premis, Nit de l’Esport, està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport d’altres departaments del consistori. També es compta amb el suport de Tallers Ridaura de Blanes, així com del Consell Comarcal de la Selva i de la Diputació de Girona.Data de realització: 05/29/2019 | Data de la darrera actualització: 05/29/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300