Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es venen prop de 8.000 racions al ‘TastABlanes 2019’, la mostra gastronòmica dels restauradors de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2019 12:11:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEs venen prop de 8.000 racions al ‘TastABlanes 2019’, la mostra gastronòmica dels restauradors de Blanes

Els tastets amb propostes per a tots els paladars va tenir lloc dissabte passat, superant l’èxit que ja havia tingut en les dues anteriors edicions coincidint amb la proximitat de l’estiu

‘TastABlanes’ la mostra gastronòmica que ja s’ha guanyat un lloc estel·lar dins el calendari d’activitats de cap de setmana de finals de primavera a Blanes, ha tornat a revalidar l’èxit que ja havia tingut en les dues anteriors edicions. Aquest 2019 la jornada va tenir lloc dissabte passat, superant el nombre de racions venudes als diferents estands.


III TastABlanes d'estiu 2019
Es van vendre prop de 8.000 racions de tot tipus de productes, aptes per a tots els paladars. Aquesta tercera edició en format estiuenc ha comptat amb la participació de 18 establiments de restauració del municipi, el mateix nombre que l’any passat, però amb locals diferents. Com és habitual, es van aplegar al Passeig de Dintre per oferir, tal com proclama el nom de l’experiència, una mostra dels productes que hi ha als respectius bars, restaurants i cafeteries.

Una vuitantena de varietats de tastets

Per tercer any consecutiu, l’activitat l’han impulsat diversos establiments amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i de l’Associació d’Hostaleria. A partir de les 7 de la tarda i fins la 1 de la matinada l’anar i venir de públic va ser constant, tant vilatans com visitants de l’estat espanyol i de l’estranger. A banda de menjar, també hi havia Cervesa Artesana Marina i Cava Laviret, un complement ideal per acompanyar àpats d’allò més variat.


Així, hi havia barquetes de cranc i gambes, patata brava, caneló cruixent, pomada autèntica menorquina, torrada de pernil ibèric, el típic i aromàtic asado uruguayo, entrepans de chivito, una variada mostra de cuina vegetariana, pizzes, reposteria i pastissos, croquetes –de formatge de cabra amb ceba, de pollastres rostit o de calamar farcit-, tapes casolanes de tota mena, crepes, glops de fruita, frankfurts, empanades,... i un llarg i suculent etcètera.

Cada establiment oferia diversos tastets representatius dels seus productes i especialitats que costaven entre 2€ i 6€. Per tercera vegada consecutiva, ‘TastABlanes’ ha sumat esforços i ofert els diferents productes dels 18 establiments concentrats en un mateix indret. D’aquesta manera, el públic podia gaudir de l’ample ventall de propostes sense necessitat d’haver-ho d’anar a buscar als respectius locals.


L’objectiu ha estat una vegada més promocionar la gastronomia de la vila, reivindicar que des de fa temps s’hi estan fent experiències molt innovadores i atractives per satisfer els paladars més exigents i els gustos més aventurers. Per reforçar aquest criteri, el nom dels locals es va poder veure en sengles cartells, però va quedar al marge de les respectives indumentàries que lluïen els restauradors, un polo negre amb el logotip TastABlanes.


Respecte les dues anteriors edicions estiuenques, l’experiència d’enguany ha eliminat la música en directe i ho ha substituït per música ambiental, però en canvi ha afegit un al·licient molt ben valorat per la clientela que s’hi ha acostat enguany. Es tractava de diverses taules i cadires que es van instal·lar en els dos extrems del recinte firal, que van estar concorregudes des del minut zero fins que es va tancar.

Acció promocional durant tot el cap de setmana

La mostra gastronòmica que va tenir lloc dissabte ha estat el plat central –mai millor dit- de l’acció promocional organitzada per oferir a blanencs i visitants una completa mostra, un tastet de la vila on comença la Costa Brava. Durant tot el cap de setmana van fer-se d’altres activitats per gaudir-les tota la família. Així, tant dissabte com diumenge es va poder triar l’oferta de 2 x 1 als viatges i l’atracció aquàtica de Dofi Jet Boats, així com per visitar tant el Jardi Botànic Marimurtra com el Parc Pinya de Rosa.


D’altra banda, dissabte es va fer una Visita Guiada per la ‘Ruta dels Americanos’ organitzada per l’Oficina de Turisme; i diumenge a la tarda es va fer la segona edició de l’acció promocional de turisme familiar ‘Hola Família!’. Per últim, al llarg de tota la setmana, però especialment dissabte i diumenge, hi va haver la possibilitat de visitar la ‘Nao Victòria’ al Club de Vela Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/10/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300