Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit el II Campionat de Catalunya Special de Vela per a persones amb discapacitat intel·lectual


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2019 11:58:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes ha acollit el II Campionat de Catalunya Special de Vela per a persones amb discapacitat intel·lectual

La competició va tenir lloc dissabte a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, comptant amb la participació d’una trentena de regatistes de Blanes, Barcelona, Cambrils i Vilanova

Les instal·lacions del Club de Vela Blanes van acollir aquest passat dissabte el II Campionat de Catalunya Special Olympics de Vela per a persones amb discapacitats intel·lectuals, organitzat amb el suport de la Federació Catalana de Vela i Lleure Acell Special Olympics. Ha estat la segona edició consecutiva en què les dues entitats han unit esforços perquè els diferents equips d’arreu del país hagin estat els únics i indiscutibles protagonistes.


II Campionat de Catalunya Special Olympics de Vela
L’any passat ja es va fer la primera edició coincidint amb el 75è aniversari del Club de Vela Blanes, pioner des de fa molts anys en la vela accessible, i aquest 2019 s’ha volgut fer perdurar l’experiència, que a partir d’ara s’espera que continuï fent-se en d’altres ports esportius després dels positius resultats. En aquesta segona edició han participat una trentena de regatistes repartits en sis embarcacions amb una travessia molt curta a causa de les condicions meteorològiques, que van fer aconsellable retornar a port per motius de seguretat.

Una trentena de regatistes han participat al II Campionat de Catalunya

Malgrat això, es va aconseguir fer una de les proves previstes, i en acabada la jornada es va fer el lliurament de premis als diferents classificats. Es va lliurar un trofeu per equip, així com medalles a totes i cadascuna de les persones que formaven part de les embarcacions, perquè cap d’elles es quedés sense el seu reconeixement.


Les diferents embarcacions van anar arribant de tornada al Club de Vela Blanes en aquest ordre: el Centre Municipal de Vela, conjuntament amb l’entitat ‘Tots Vela’; el Club Nàutic Cambrils conjuntament amb el ‘Club Esportiu Alba Reus’; el Club Nàutic Vilanova amb l’Associació ‘Junta en Acció’; i tres tripulacions del Club de Vela Blanes conjuntament amb el ‘Club Esportiu El Vilar’ de la Fundació Aspronis, capitanejades per Jan Marin, Joan Mussoll i Kevin González.

Lliurament de premis amb diverses autoritats

L’entrega de premis la van encapçalar el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torras; el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer; i el tinent d’alcalde en funcions de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa. Abans, les diferents autoritats van adreçar-se als assistents, destacant la importància de seguir potenciant activitats esportives inclusives d’aquesta mena.


També van participar la presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-ACELL, Marina Gómez; el president del Club Esportiu El Vilar de Blanes i membre del Club Vela Blanes, Xavi Manresa; el director-gerent de la Fundació Aspronis, Francesc Durà; Marc Reixach en representació de l’obra social ‘la Caixa’; així com diversos membres del Club de Vela Blanes: Héctor Espadas, Juanmi Aguirre i José Luis Yubero, entre d’altres. La jornada esportiva es va tancar de la manera més animada i festiva; compartint tots plegats un dinar de germanor.
Data de realització: 06/10/2019 | Data de la darrera actualització: 06/10/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300